Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (3.01 secunde)
Noua formula de acordare a burselor de merit pentru elevi a starnit numeroase discutii in spatiul public. Practic, din acest an scolar, 30% din elevii dintr-o clasa vor primi burse de merit, chiar daca vorbim de diferente mari de medii intre aceste clase.
Patru elevi de clasa a X-a din Galati au fost retinuti intr-un dosar de pornografie infantila. Directorul scolii a spus in fata jurnalistilor ca "urma sa se intereseze" despre acest caz.
Iliescu le-a vorbit apoi celor catorva zeci de elevi, scosi de la cursuri si adunati in holul scolii, despre istoria informaticii si a tehnologiei.
La eveniment au fost prezente mai putin de 200 de persoane, dintre care cei mai multi au fost elevi adusi de la scoala de profesori.
Prin eforturile fiecaruia dintre cei care au vazut emisiunea si dramele copiilor din comuna Vartoape, judetul Teleorman, vom reusi sa refacem scoala puternic afectata de inundatii, pentru ca cei aproximativ 300 de elevi care invata aici sa aiba din nou conditii decente si igienice de invatat.
Tot acestia promit "scoli si parcuri in siguranta ", dupa ce la Botosani chiar in aceasta toamna doi elevi de la Grupul Scolar "Elie Radu " si Scoala de Cooperatie au fost spitalizati in urma unor batai bestiale pe care le-au incasat chiar in timpul orelor.
7 vor fi comasati cu cei de la nr. 21. Motivul il reprezinta numarul tot mai mic de elevi care sunt inregistrati la Scoala nr. 7.
Plangerea se refera la faptul ca, in timpul campaniei electorale, in Focsani mai multi elevi au impartit materiale denigratoare la adresa Aliantei D.A., care purtau semnatura lui Baesu.
Acuzat de favorizarea anumitor elevi care nu intruneau note suficient de mari pentru a ocupa un loc in liceele din municipiul Constanta, fostul inspector sustine cu tarie ca nu are cunostinta despre astfel de practici, cum nu are cunostinta nici de procesul care s-a derulat pe fondul Tribunalului Constanta, in care Elena Buhaev a avut castig de cauza.
Festivitatea a durat circa cinci minute si s-a desfasurat intr-un relativ anonimat, singurii civili care au asistat fiind cativa oficiali locali, cativa ziaristi, cativa trecatori care-si plimbau cainii prin zona respectiva si doua clase de elevi din localitate adusi cu japca.
Ori in cadrul MAI nu s-a intreprins nimic in acest sens, ci dimpotriva in anul 2009 la Politia Romana au fost dublate cifrele de scolarizare la agenti, astfel ca in acest an, mai precis in perioada iuni-iulie a.c., trebuia sa sustina examenul de absolvire 1700 elevi, examene ce au fost amanate in luna decembrie 2011 prin OUG nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din MAI pentru anul 2011, in anul 2010 au fost scoase din nou locuri la concurs si, mai mult decat atat, in anul 2011, an fatidic pentru personalul ministerului, s-au mai scos la concurs vreo 2000 de locuri per total minister.
60,5% barbati, 39,5% femei; 11,3% pensionari, 36,5% tineri; 37,3% intelectuali, 48,1% muncitori, 14,6% studenti si elevi.
Imi doresc sa aveti cat mai multi elevi care sa invete limba chineza si chinezi care sa invete limba romana, istoria, cultura", a afirmat prim-ministrul.
In egala masura, stiu foarte bine ca toti absolventii dumneavoastra, atat la liceele de profil, la academii, sunt printre cei mai buni elevi si studenti din tara, cu rezultate exceptionale la bacalaureat, mai departe in activitate, si sunt lucruri pe care le spunem mai rar, dar pe care la un bilant al Ministerului Apararii trebuie sa le mentionam.
Face meditatii la desen tehnic cu cei care doreau sa devina arhitecti, avand dupa spusele sale 85 de elevi pe an (printre care si cunoscutul solist al formatiei Holograf, Dan Bittman, care nu a luat insa examenul de admitere la institut).
„Dorim sa facem un program special pentru elevi, care sa vina sa discute cu parlamentarii“ si, „in acelasi timp sa responsabilizam parlamentarii in efortul de a explica ceea ce face Parlamentul“, a explicat Nastase.
Aproximativ 50 de vorbitori de limba spaniola, unii dintre ei elevi la Liceul "Cervantes" din Capitala, imbracati cu tricouri pe care scrie "Pregunta me" - "Intreaba-ma", ii vor ajuta pe suporterii spanioli care le vor cere informatii.
Cu acest prilej vor lua cuvantul criticul si istoricul literar Lucian Chisu, director al MNLR, Ioan Cristescu, directorul Muzeului National al Filateliei, si profesorul universitar Silviu Angelescu. In continuarea evenimentului, elevi ai Liceului Teoretic "Benjamin Franklin" din Bucuresti vor sustine un recital de poezie.
Reprezentatia este gazduita de Teatrul de Comedie - Sala Noua, teatru partener al Festivalului, alaturi de Teatrul Excelsior, Opera Comica pentru Copii, Palatul National al Copiilor, Teatrul de animatie Tandarica si Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.Lista spatiilor partenere este completata de o serie de unitati scolare din Capitala, la sediul carora Teatrul Ion Creanga organizeaza in regim gratuit ateliere de creativitate pentru elevi.Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro, la sediul magazinelor partenere (Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Carturesti si Humanitas) si la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga, aflata in Piata Amzei, nr.
Au fost invitati elevi din sase scoli craiovene - "Carol I", "Fratii Buzesti", "Gheorghe Chitu", "Traian Vuia", "Petrache Triscu", "ICM 2" - cu care IJJ Dolj are incheiate parteneriate educationale, dar si copii de la Gradinita 38.
google-analytics.com