Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (5.35 secunde)
Mai mult decat atat, in tabara de sinistrati sunt gazduiti si elevi ai Scolii Primare din Seciuri, acestia avand nevoie de un cort special in care sa poata sa invete si sa isi faca temele.
O alta consecinta a faptului ca 17 clase de elevi nu vor fi infiintate anul acesta se va indrepta spre profesori. Vor avea loc restringeri de activitate sau chiar se pot desfiinta posturi de cadre didactice din cauza numarul mic de elevi intr-o clasa.
Patronii vor primi bani daca angajeaza elevi si studenti. ... Firmele pot angaja elevi doar daca acestia au peste 16 ani si au acordul parintilor.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
308 vizitatori si doar 61 de angajati In timp ce Bursa locurilor de munca pentru romi a fost un esec, bursa locurilor de munca pentru elevi si studenti este considerata de reprezentantii AJOFM, un succes.
Concursul a fost asteptat cu drag atat de catre elevi, cat si de cadrele didactice din cele 15 orase in care Carrefour este prezent cu cel putin un hipermarket:
Premiile au curs pentru cei mai talentati elevi, care au reusit sa ne surprinda cu inventivitatea lor". La cea de-a VII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau, desfasurata sambata, 17 mai, au participat 615 elevi si 72 de cadre didactice.
Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti).
Daca anterior violenta scolara nu se manifesta decat ocazional, intre elevi sau dinspre cadrul didactic spre elev, acum remarcam o violenta sporita atat intre elevi cat nu rareori dinspre elevi spre cadrele didactice.
Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII. ... Astfel, 17 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
9 din 10 elevi au optat pentru religie la scoala (Autor :
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
In 2013 - cel mai recent an pentru care exista statistici - in invatamantul profesional erau inscrisi mai putin de 26.000 de elevi fata de 208.000, cati erau inscrisi in 1993.Un alt aspect il reprezinta modalitatea de admitere in invatamantul liceal care nu are la baza criterii foarte obiective, rezultand astfel un numar mare de elevi inscrisi si un numar din ce in ce mai mic al celor care promoveaza la final examenul de bacalaureat, confruntandu-ne astfel cu o scadere a calitatii invatamantului.
Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
Unul din 3 elevi, nu a reusit sa promoveze, in acest an. ... Din cei peste 137.300 de elevi care s-au inscris la aceasta sesiune de bacalaureat, 86.262 au obtinut medii peste 6.
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
Controverse majore in ziua in care peste doua milioane de elevi se intorc la scoala. Testele pentru elevi vor ajunge in scoli abia saptamana viitoare, iar in unele localitatati unde numarul infectarilor este zero, unitatile de invatamant ramane inchise.
Ca parinte de elevi, ca simplu cetatean al urbei si ca platitor de impozite pentru invatamintul romanesc pot sa ma exprim in deplina cunostinta de cauza, ca acest sector de activitate nu este afectat doar de ignoranta celor care ne guverneaza, ci, de ani buni, chiar de cei care practica aceasta activitate demna, onoranta dar si plina de responsabilitati.
In fine, au fost şi elevi care au scris că ... De fapt, ea găsise răspunsul la tema pe care mulţi elevi o efectuaseră ... toţi acei elevi care aveau idei mari fără
Cinci elevi au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident. ... Unul dintre elevi a ramas incarcerat in urma impactului.
google-analytics.com