Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (2.93 secunde)
Întreprinzatorii care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor pot achita jumatate din salariile acestora cu bani de la stat.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare.
Specialistii sustin ca cifra nu ar arata neaparat acelasi nivel de crestere a performantei scolare la finalul liceului, si o explica mai degraba prin numarul mai mic de candidati din 2013, multi dintre elevi nefiind lasati sa dea examenul sau nefiind suficient de pregatiti, cat si subiectele usoare si diferentiate la probele de profil.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
sauna - 5 RON Abonamente 2 saptamani - 40 RON (30 RON elevi-studenti) 1 luna - 70 RON (50 RON elevi-studenti) 3 luni - 180 RON (130 RON elevi-studenti) 6 luni - 340 RON (255 RON elevi-studenti) Abonamentele reduse pt elevi studenti sunt valabile numai intre orele 08.00 - 19.00 Servicii oferite • Fitness • Aerobic • Body Building • Piscina • Teren Fotbal • Teren Tenis • Antrenori personali • Masaj • Bar Sportiv Contact Adresa:
Concursul este asteptat an de an de catre elevi si cadrele didactice din cele 16 orase in care Carrefour este prezent cu cel putin un hipermarket:
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii. ... Ne bucuram sa vedem din ce in ce mai multi elevi care devin prietenii reciclarii.
Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Elevi, vi se pregateste o surpriza! E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: ... "Etapa de cercetare a generat definirea unui model functional pentru manualul digital prin care se asigura trecerea de la reproducerea informatiei la crearea cunoasterii de catre elevi.
Au venit sa-l omagieze pe profesor fostii lui elevi, Inalt Preasfintia Sa Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, si ceea ce a fost extraordinar de impresionant au fost cuvintele fostilor elevi ai profesorului, astazi, in marea lor majoritate, pensionari.
Astfel, 16 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! ... Concret, mii de elevi din judetul Botosani au ajuns sa faca parte din generatia copiilor singuri, avand nesansa de a pasi in viata fara a avea alaturi parintii.
Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
Concret, aici a fost recreata o balta dunareana unde profesorii, alaturi de elevi, vor putea veni sa tina ore in aer liber.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
In ultima sa interventie, Claudiu isi exprima dezacordul in legatura cu faptul ca se preconizeaza ca ultimele modificari gramaticale sa fie aplicate la toate examenele care va trebui sustinute de elevi.
In ultima sa interventie, Claudiu isi exprima dezacordul in legatura cu faptul ca se preconizeaza ca ultimele modificari gramaticale sa fie aplicate la toate examenele care va trebui sustinute de elevi.
Este clar pentru oricine ca sistemul de invatamant traverseaza o criza profunda, iar bestialitatile pe care sunt capabili sa le savarseasca unii dintre elevi, chiar si la varste destul de fragede, sunt ecoul unor tare educationale maligne.
Auzim ca Organizatia de elevi a PD Iasi i-a trimis ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, o numaratoare scolara, dupa ce acesta s-a contrazis cu un grup de elevi dintr-o scoala din Braila in privinta numarului de stele de pe steagul Uniunii Europene.
google-analytics.com