Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (3.41 secunde)
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. ... Lista USL ramane deschisa la Bucuresti, unde abia au inceput sondajele pentru stabilirea candidatilor la Primaria Generala si cele de sector.
De asemenea, dupa alegerile locale, va scadea si numarul total al parlamentarilor - care in acest moment este de 460 - ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 39 de parlamentari - apartinand tuturor partidelor parlamentare - care candideaza la scrutinul din 10 iunie.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
Se pare ca simplificarea controlului la intrarea in Romania are un efect neasteptat, "ajutind" aducerea in tara de masini furate din tarile membre UE.
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
PDL a trecut de la promisiuni la fapte:
Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica intitulata: Eliminarea subventiei pentru gigacalorie - un bir pentru romani In urma discutiilor pe care Guvernul Romaniei le-a purtat cu reprezentantii Fondului Monetar International la inceputul verii, subventia pentru gigacalorie a fost eliminata.
Ieri-dimineata, la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Prof. ... Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
Maine, PROFI va deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara.
Unul dintre cele mai importante obiective ale PSD, prioritate in Progamul de guvernare 2013-2016 se refera la infrastructura rutiera - strategia privind acest domeniu tinand cont de preluarea eficienta a traficului, dezvoltarea regionala echilibrata, eliminarea decalajelor, un sistem eficient de gestionare si intretinere a tuturor drumurilor nationale.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. Partida de la Calarasi a inceput anost.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. Concertul de la Suceava marcheaza o premiera in istoria formatiei. ... Stiu ca pare ciudat, dar la Suceava nu am cantat niciodata.
La varsta de 10 ani, se decide sa urmeze calea celor sfinte, dupa ce a auzit in biserica vorbele: ... Se duce la Constantinopol, unde este invatata de calugari sa se bucure de viata duhovniceasca. Va merge la manastirea Maicii Domnului din Heracleea, unde se va nevoi 5 ani.
Rezumatul filmului Filmul este inspirat de relatarile cuprinse in trei pagini ale romanului Kaputt al scriitorului italian Curzio Malaparte, in care acesta vorbeste despre vizita sa la Iasi, la o zi dupa pogromul suferit de populatia evreiasca din oras.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
google-analytics.com