Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (3.67 secunde)
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declarative politica intitulata "Admisi la liceu cu nota 1", pe care o puteti citi in continuare. ... Au trecut peste doua decenii de reforma in educatie si totusi foarte multi elevi au intrat la liceu cu note sub 5.
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla: ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
La multe dintre ele a fost si regizor si scenarist si actor. S-a nascut la 7 aprilie 1943, in orasul Hotin (azi in Ucraina), dar cum Basarabia a fost cedata Rusiei, familia sa se refugiaza in Romania, la Campulung-Moldovenesc.
Cu un buget total in valoare de 357.724 de euro, fondul "Lumea prin culoare si sunet" ofera proiectelor castigatoare ale editiei 2014 finantari de pana la 50.000 de euro.
Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Patronii vor primi bani daca angajeaza elevi si studenti. ... Firmele pot angaja elevi doar daca acestia au peste 16 ani si au acordul parintilor.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
Ieri, cu incepere de la ora 09:00, la sediul AJOFM a avut loc o conferinta de presa care s-a vrut a fi un bilant al activitatii institutiei dupa ultimele doua burse ale locurilor de munca din Oradea.
"De la mic la mare, in ciuda ploii, cu totii am fost incantati de proiectele prezentate la Festivalul National al Stiintei Zalau, 2014. Premiile au curs pentru cei mai talentati elevi, care au reusit sa ne surprinda cu inventivitatea lor".
Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti).
Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent.
9 din 10 elevi au optat pentru religie la scoala (Autor :
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Este necesar sa existe o abordare unitara, dar diferentiata, de la o varsta incolo.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! ... - Notele de la Bacalaureatul din acest an demonstreaza ceea ce se stia deja… si anume, faptul ca Educatia nu a fost, decat pe hartie, una dintre prioritatile Guvernului Ciolos!
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
google-analytics.com