Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (8.56 secunde)
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Imobilele urmeaza sa fie reabilitate termic pana la sfarsitul anului 2013. Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
La admiterea la IATC, marea actrita Eugenia Popovici a spus despre el: ... Ei bine, parca prins intre aceste doua definitii, toata viata actorul George Mihaita a fost adolescentul cu un buchet de haz la ureche.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
Sunt obisnuiti sa fie urmariti la orice pas: la toate serbarile sunt oameni care-i urmaresc. ... La Liceul Alexandru cel Bun din Tighina, ochii iscoditori sunt mmai tineri: ... Baieti care le-ameninta pe profesoarele de la liceul romanesc cu "oricum n-ai ce sa-mi faci, ca pe tine nu te asculta nimeni".
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a editie.
Daca e decembrie si se apropie Craciunul inseamna ca e sarbatoare si la Carrefour Romania ! Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII.
Urmatorii doi ani vor fi diferiti de ultimii doi si principalele mele obiective vor fi cartierul 'Dimitrie Cantemir', care va trebui sa devina functional, adica pina in august sa termin reteaua de apa si canalizare.
Si aici ma refer la imprumutul de 200 de milioane de euro, la proiectul ISPA si la terenurile pentru case din cartierul 'Dimitrie Cantemir'.
Desi reprezentantii PNTCD Galati sunt in mare forfota privind restabilirea unui numar de membri care sa readuca partidul pe culmile gloriei din vechime, liderul taranistilor locali este ingrijorat de soarta social-democratilor din Galati si Braila care au inceput sa se certe de la celebrul cartier "Dimitrie Cantemir".
Elena Udrea nu a ajuns savant de renume mondial, dar este doctorand in stiinte militare, absolvent al Colegiului Superior de Aparare, si lector universitar al Universitatii Dimitrie Cantemir.
Galatiul se "mindreste" cu cel mai vechi sistem de canalizare din Romania, care are o vechime de 113 ani, primele colectoare fiind construite inca din anul 1892 Potrivit directorului general al Apa-Canal, Ion Stefan, dintre cele 400 de strazi din Galati, in care sint incluse si aleile, 118 nu dispun la ora actuala, partial sau total, de canalizare.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune.
Primul tronson al bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, finalizat in iulie Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi stadiul lucrarilor la bulevardul "Diametrala nord-sud Buzesti-Berzei-Uranus". Edilul spera ca prima etapa a proiectului, mai exact tronsonul dintre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan, sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iulie.
Primarul Sorin Oprescu a verificat lucrarile de la linia de tramvai Buzesti-Uranus.
Constantin Brancusi (1967) din Parcul Herastrau, statuia trei sferturi din bronz a lui Dimitrie Cantemir (1973) din Bdul D. Cantemir colt cu Bdul Marasesti, cat si statuia trei sferturi din piatra a lui Nicolae Titulescu (1982) din Sos.
In caz de necesitate activitatea va fi intrerupta si se va permite accesul la Palatul Parlamentului prin intrarea din Str. ... Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - bd. ... Dimitrie Cantemir - bd.
40 dintre cei mai valorosi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
In desenul ei, Iasmina si-a imaginat Romania ca pe "o tara verde cu munti si vai, dealuri si campii, colorata de obiceiuri frumoase ce trebuie pastrate, innobilata de artisti si sportivi ce i-au inaltat numele la cer.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
google-analytics.com