Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (3.35 secunde)
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare!
Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva. ... Concret, aici a fost recreata o balta dunareana unde profesorii, alaturi de elevi, vor putea veni sa tina ore in aer liber.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
In ultima sa interventie, Claudiu isi exprima dezacordul in legatura cu faptul ca se preconizeaza ca ultimele modificari gramaticale sa fie aplicate la toate examenele care va trebui sustinute de elevi. ... la atitea alte „masuri“ constructive care au perturbat serios invatamintul, una in plus ce-ar mai conta.
In ultima sa interventie, Claudiu isi exprima dezacordul in legatura cu faptul ca se preconizeaza ca ultimele modificari gramaticale sa fie aplicate la toate examenele care va trebui sustinute de elevi. ... la atitea alte „masuri“ constructive care au perturbat serios invatamintul, una in plus ce-ar mai conta.
Este clar pentru oricine ca sistemul de invatamant traverseaza o criza profunda, iar bestialitatile pe care sunt capabili sa le savarseasca unii dintre elevi, chiar si la varste destul de fragede, sunt ecoul unor tare educationale maligne.
Mihai Eminescu si Veronica Micle s-au nascut in 1850, el la 15 ianuarie, ea la 22 aprilie, si tot amandoi au pasit in lumea de dincolo in anul 1889, la doar 50 de zile distanta.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
Dupa verificari amanuntite a reiesit ca la sfarsitul lunii iunie 2005, DA Jiu inregistra debite provenite din operatiunile de compensare in valoare de 23,87 miliarde de lei vechi. ... DA Jiu avea de recuperat creante de la clienti (complexe energetice, regii de termoficare etc.) aflati in blocaj financiar.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
- Bunica-i din Balabanesti si s-au casatorit la Barlad, unde au si locuit o perioada si unde s-a nascut tatal meu in 1918, pe 7 ianuarie, de aceea il cheama si Ion.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
google-analytics.com