Cautare

1008 de rezultate pentru "electrica jibou" (3.14 secunde)
*Schema se aplica pentru energie hidro, eoliana, solara, geotermala, biomasa, biogaz Producatorii de energie electrica realizata si livrata in reteaua electrica din surse regenerabile vor beneficia de o schema de sustinere prin certificate verzi, conform unei hotariri adoptate de Executiv.
SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Nord" SA, cu sediul la Cluj.
Compania ceha CEZ AS si Electrica SA, coactionari ai CEZ Distributie, isi disputa in instanta profiturile societatii pe 2007.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a semnat ieri cu SC Electrica Oltenia SA contractul pentru reteaua de energie a Noului Rast.
Potrivit ultimelor rapoarte ale Corpului de Control al Ministrului Economiei si Comertului complexele energetice de la Rovinari si Turceni au livrat insemnate cantitati de energie electrica unor societati comerciale cu capital privat care, la randul lor, au revandut aceasta energie catre SC Electrica SA si SDFEE Transilvania Nord.
In urma discutiilor purtate duminica de reprezentantii FMI cu membrii guvernului de la Bucuresti, Ministerul Economiei a avansat ideea urgentarii privatizarii filialelor Electrica Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord, dupa ce FMI ar fi exercitat o "anumita presiune"
Complexurile energetice din Oltenia - cei mai importanti producatori de energie electrica din tara - anunta ca produc aproape la capacitate maxima si ca nu exista sincope in aprovizionarea cu carbune.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati.
Istoria palatului incepe inca de acum mai bine de doua secole, cand baronul Wesselanyi Istvan face din Jibou centrul administrativ al vastelor sale domenii.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
Privatizarea celor trei filiale la care Electrica mai detine pachetul majoritar de actiuni nu este posibila mai devreme de 2007, tinand cont de calendarul legislativ care trebuie respectat, a declarat ieri ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
Probabil acest sector de afaceri grase s-a reasezat pe noi temelii, s-au reimpartit teritoriile, iar in circuitul banilor obtinuti din intermedierile cu energie electrica au intrat noi actori promovati de alte grupuri de interese, la moda acum.
Electrica SA a decis sa externalizeze serviciul de citire a contoarelor pentru cele trei filiale de distributie a energiei electrice, ramase inca in proprietatea statului:
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
Furnizorul si distribuitorul de energie electrica de stat, Electrica SA, a avut in 2008 un profit brut de 1,5 miliarde lei, de peste sapte ori mai mare fata de cel realizat in 2007, si o cifra de afaceri de 5,9 miliarde lei, in scadere cu 6,4%.
CEZ, EON, Enel si Electrica Furnizare SA cumuleaza facturile de curent electric cu taxa radio-TV, desi acest lucru nu este legal. ... Reteta CEZ de cumulare a facturilor de curent cu taxa radio-TV este aplicata de toti furnizorii de energie electrica din Romania.
Curentat de Electrica? ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Curentat de Electrica? ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Finalizarea tranzactiei prin care grupul italian Enel va prelua pachetul majoritar de actiuni la societatea Electrica Muntenia Sud va avea loc pana la jumatatea lunii aprilie. "Pana la sfarsitul lunii martie vom prezenta Executivului situatia referitoare la clauzele contractuale necesare pentru trecerea Electrica Muntenia Sud in proprietatea Enel.
google-analytics.com