Cautare

1098 de rezultate pentru "dur doina" (2.62 secunde)
CLIPE de COSMAR pentru sotia profesorului Mencinicopschi Doina Mencinicopschi, sotia reputatului profesor condamnat la 8 ani de inchisoare, ne vorbeste despre momentele de cosmar prin care trece. ... Nu stiu cum au facut aceasta evaluare si cine a evaluat-o", a spus Doina Mencinicopschi.
Tranzactia este amintita de Doina Lemny, doctor in istoria artei, muzeograf-cercetator la Muzeul Național de Arta Moderna, Centrul Pompidou din Paris, intr-un interviu acordat AGERPRES: ... Cine este Doina Lemny?
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta. ... Doina Pauleanu. Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura.
Evenimentul susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA va fi prezentat de Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanța. ... Doina Pauleanu) ”Ileana Dana Marinescu este un spirit scormonitor.
Expozitia a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020. ... Doina Pauleanu, Director Muzeul de Arta Constanta (1948 - 2020) Galeria Senso este un spatiu privat destinat prezentarii, stimularii si promovarii artei contemporane.
Printre acestia se numara actorul Ilarion Ciobanu, cantareata Doina Badea sau politologul Silviu Brucan. ... Cantareata Doina Badea a murit, in urma cutremurului din 1977, trupul acesteia fiind, de asemenea, incinerat.
Ioan si Doina Ardelean locuiau de mai bine de 30 de ani untr-un bloc din centrul orasului. ... Sperantele s-au spulberat cand a aparut lista cu numele ranitilor, unde Ioan si Doina Ardelean nu se regaseau.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Viata, daca putem vorbi de viata, printr-o perdea de fum", pe care o puteti citi in continuare.
Doctorul Doina Baldovinescu recomanda persoanelor cu sensibilitate accentuata a pielii sa consulte medicul pentru eventuale tratamente preventive inainte de a merge la mare.
Doina Mihaila, medic de familie. ... Doctorul Doina Mihaila ne avertizeaza ca aceasta categorie de persoane are tendinta de a se deshidrata mai rapid comparativ cu altele.
Senatoarea Doina Federovici:a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Statului ii revine obligatia de a le asigura accesul la tratamente moderne care le pot asigura vindecarea, a declarat presedintele OFSD Botosani, senatorul Doina Federovici.
- Asociatia Naționala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia organizeaza conferinta de incheiere a proiectului M.A.T.C.A.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: BATRANETE TRAITA CU FRICA IN SAN!
Dupa rezultatele impresionante obtinute de produsul din aceeasi gama, Detoxifiant Forte, nutritionistul Doina Iosif, alaturi de Laboratoarele Medica, aduc noutatea anului 2016: ... Un eveniment gratuit, sustinut de Studio Pilates Doina Iosif.
Doina Popovici a venit la 100 de traditii romanesti din curtea MTR cu diverse jucarii plusate, precum papusi, caluti, oi, dar si papusele cu lavanda, atat de cautate de cei mici, in preajma sarbatorilor de iarna.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... Alti designeri de la noi pe care-i apreciez sunt Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii.
Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... Doina a ramas internata la spital.
Doina Teodoru ne-a dezvaluit ce s-a schimbat in relatia cu Catalin Scarlatescu dupa intoarcerea din America Express. Iubita Chef-ului da tot din casa!
google-analytics.com