Cautare

1098 de rezultate pentru "dur doina" (3.49 secunde)
Atac dur al presedintelui la adresa liderilor PSD. ... De un atac mai putin dur a avut parte ministrul PSD Constantin Nemirschi.
Basescu, atac dur la regele Mihai: ... Presedintele Traian Basescu a criticat dur atitudinea regelui Mihai din 1944, cand a abdicat, considerand ca a fost un gest de mare tradare.
Minoritatile, atac dur la Boc: "Sa se uite in curtea proprie" Minoritatile il ataca dur pe Emil Boc, dupa ce presedintele PDL a acuzat ca acestea au lucrat guvernul pe la spate.
Nu sunt suficient de dur sa-l dau pe usa afara Crin Antonescu nu lasa fara raspuns afirmatiile lui Radu Campeanu la adresa sa si ii raspunde la fel de dur fostului lider al PNL.
Siguri de mandate sint ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, actualii deputati Doina Dretcanu si Mihai Malaimare, consilierul municipal Catalin Buhaianu, consilierul judetean Liviu Cimpanu, in timp ce, potrivit reprezentantilor tuturor celor trei formatiuni parlamentare, celelalte doua mandate de senatori vor reveni umanistului Gavrila Vasilescu si liberalului Mihai Tibuleac, iar ultimul mandat de deputat probabil democratului Radu Dragus.
Este vorba de Razvan Theodorescu, pentru Senat, Costica Macaleti, Doina Dretcanu, Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu, pentru Camera Deputatilor, toti de la PSD^PUR, Liviu Cimpanu de la Alianta si Stefan Baban, de la PRM, ambii pentru camera inferioara a Legislativului.
Statescu si Petre Gradisteanu merg la Viena, unde Gradisteanu isi cere personal scuze pentru organizarea sarbatorii de la Iasi, unde fusese dezvelita statuia lui Stefan cel Mare si fusese citita poezia manifest a lui Eminescu, Doina.
Doina Jianu, sefa laboratorului de analize de la Regia de Apa-Canal. ... Doina Jianu. Reteaua de canalizare a orasului este subdimensionata, ultimele extinderi ale ei avand aceeasi varsta cu blocurile, daca nu tinem seama si de inceperea lucrarilor la extinderea retelei de canalizare din cartierul Catargiu.
Senatoarea Doina Elena Federovici este convinsa ca pe 25 mai alianta PSD - UNPR -PC va obtine in aceasta localitate unul din cele mai bune rezultate din judet.
liberala Doina Sandu (contracandidata lui Mitrana in alegeri), Danut Rosca si Ion Crivacu - ambii de la PDL. Doina Sandu - propusa doar pentru amuzament, nu a intrunit nici un vot, inclusiv ea preferand sa-si dea votul altcuiva, in final viceprimar devenind Ion Crivacu, cu 13 voturi.
Doina Cornea (n. 30 mai 1929, Brasov) este o cunoscuta publicista si disidenta anticomunista. Intre 1982 si 1989 a difuzat 31 de texte si proteste prin radio "Europa Libera".
Doina Pana (pentru Dialog Social);
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Doina Silistru si Marian Pavel; in functia de secretar al grupului senatorial PSD-UNPR a fost votat dl. Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Moldova.
Pavilioanele unde sunt prezentate confectii din piele si blana sunt la Select, Pavilion cort ROMEXPO si hotel Doina. Tesaturi, lenjerie de pat, mijloace de etalare si ambalare sunt expuse la hotel Doina tot din statiunea Mamaia.
La sfarsitul lucrarilor, noi vom primi centralizatoarele, pe baza carora vom face decontarile", a declarat Doina Tircomnicu, directoarea executiva adjuncta a Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Dolj. ... "Aceasta e o noutate fata de 2004 si 2005", a spus Doina Tircomnicu.
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale a aprobat programul de lucrari pe anul 2011 in baza caruia Sterling are obligatia de a executa anumite activitati offshore care cuprind forajul a 2 sonde offshore, achizitia a 1050 km profile seismice 2D si efectuarea de investigatii si studii in vederea trecerii la dezvoltarea Descoperirilor Ana si Doina.
Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Cascaval, ansamblul Doina Gorjului, Ansamblul Burnasul din Alexandria, a carei orchestra este dirijata de Adrian Grigoras.
Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Rodica Arba, Constanta Burcica, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Marioara Curelea, Elena Georgescu, Olga Homeghi, Doina Ignat, Elisabeta Lipa, Ioana Olteanu, Liliana Snep, Nadia Comaneci, Gina Gogean, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Daniela Silivas, Simona Amanar, Tamas Katalin, Marius Urzica, Nicu Vlad, Alina Dumitru, Vasile Diba, Ivan Patzaichin, Sciotnic Afanasie, Stefan Rusu, Gab Carlescu, Cristina Gherman, Florentina Popescu.
google-analytics.com