Cautare

89 de rezultate pentru "dragu maricica" (4.27 secunde)
Dragu (practic fara un partid veritabil) a obtinut jumatate din voturile candidatului PSD!!! ... Dragu are cea mai bogata experienta, Dulce are forta maturitatii. ... Dulce a mancat din voturile lui Dragu: ... la fel de bine se poate spune ca Dragu i-a mancat procentele lui Dulce.
Fostul secretar al Consiliului Judetului, Dragu Togan, cere 4 milioane de lei daune de la persoanele responsabile de emiterea dispozitiei prin care a fost destituit din functie, printre acestea numarandu-se si ex-presedintele institutiei, Eugen Durbaca.
Valeria Dragu participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR. ... Mierea de salcam, de balta si de trifoi sunt cele mai cautate!", ne-a spus Valeria Dragu.
Libertatea informeaza ca tanara langa care a dansat, in ultimii 5 ani, presedintele Traian Basescu, la Hora Unirii de la Iasi, se numeste Maricica Astefanei. ... Eram cea mai veche din ansamblul folcloric si am fost considerata de incredere", a spus Maricica, pentru Libertatea.
Aceasta este declaratia lui Marcel Dragu, presedintele Uniunii Judetene a Asociatiilor de Proprietari Constanta referitor la linia telefonica infiintata special pentru reclamatiile privind facturile la intretinere. Acest serviciu telefonic a fost pus la dispozitia populatiei, dupa parerea lui Marcel Dragu, pentru a-i face pe oameni sa "taca din gura".
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD.
Cresterea economica din primul trimestru este "maricica" si ar putea fi peste estimari in intregul an, a declarat ieri guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.
Dragu pune schimbarile pe seama programului de consultanta Motivele pentru care cele doua cabinete parlamentare vor fi mutate sunt puse insa de consilierul local Mihai Dragu pe seama activitatii de consultanta pentru intocmirea de proiecte in scopul reabilitarii unitatilor de invatamant din Dolj, actiune care va fi demarata de filiala municipala in cursul acestei saptamani.
In aceasta iubire ne regasim fiecare si din ea izvoraste lumina calauzitoare pentru a parcurge aceasta cale spre Imparatia lui Dumnezeu, spune preotul vrancean Ion Dragu.
Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului, prieten din copilarie cu miliardarul, i-a ridicat un bust din bronz care a fost dezvelit pe 7 august 2015. Sculptura este realizata de artistul Dumitru Pasima, o cunostinta veche de-a lui Dragu si care are in oras mai multe opere de arta.
Anca Dragu a fost revocata din functia de presedinte al Senatului cu voturile PNL, PSD si UDMR, iar functia a fost preluata de premierul interimar Florin Citu, in urma votului din plen. USR a anuntat ca va contesta revocarea Ancai Dragu la Curtea Constitutionala.
Anca Dragu a fost revocata din functia de presedinte al Senatului. ... Anca Dragu a spus ca este ,,un abuz de putere" si o ,,tiranie a majoritatii" si ca se va adresa Curtii Constitutionale.
La targul de la MTR gasiti la standul Stupinei Valeriei Dragu din Muntenia, Giurgiu, produse apicole, dar si obiecte de artizanat, cosuri din rachita, obiecte decorative din materiale naturale.
Propunerea liderilor pesedisti vine la doar cateva zile de la formularea unei decizii asemanatoare in cazul liberalului Mihai Dragu.
Procesul Consilierul judetean Emil Tuicu (PC) a cerut in timpul sedintei explicatii din partea secretarului judetului, Dragu Togan, referitoare la stadiul procesului dintre CJ si consilierul PD David Craiu.
Desi presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, spune ca presedintele Consiliului Judetului se razbuna pe secretarul CJ, Dragu Togan, din cauza suspendarii sale din CJ, Durbaca se absolva de orice vina si spune ca nu are nimic personal cu Togan.
Alianta Popular Crestina Calarasi il sprijina la primaria orasului pe Nicolae Dragu racolat de UNPR de la PNL. ... N-o sa mai aveti primar niciodata in viata voastra", le-a spus Dragu spectatorilor.
Respingem parerea dnei ministru Dragu, potrivit careia salariul minim este de natura sa distruga mediul privat! ... Dna ministru Dragu sustine ca pentru 2016 a crescut cuantumul alocarilor pentru CNADNR, dar in raport nu cu alocarea din 2015, ci cu executia preliminata.
Ministrul Finantelor Publice a participat la sedinta de grup a senatorilor PSD / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT La sedinta de lucru saptamanala a senatorilor PSD, prezidata de catre Liderul Grupului, dl Mihai Fifor, au avut loc dezbateri despre finantele publice, la care au fost invitati Ministrul Finantelor, d-na Anca Dana Dragu, alaturi de Vicepresedintele ANAF, dl Florin Tunaru.
MEDIAFAX informeaza: Liviu Dragnea cere comisie parlamentara pentru Ciolos si Dragu:
google-analytics.com