Cautare

4773 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (3.29 secunde)
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
In urma demisiei lui George Copos din functia de vicepremier, Biroul Politic al Partidului Conservator l-a desemnat ieri cu 11 voturi "pentru" si o abtinere pe presedintele partidului, Dan Voiculescu, pentru a prelua functia ramasa vacanta.
DAN D. ... O astfel de celebritate este, cu siguranta, si actorul de comedie canadiano-american, scenaristul, muzicianul si omul de afaceri Dan Aykroyd, cunoscut publicului din Romania mai ales din filmele Ghostbusters, dar extrem de bine cunoscut la el in tara pentru numeroase alte filme si spectacole TV.
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Postul de vicepresedinte al Senatului a fost acerb discutat vineri, in cadrul sedintei de grup a PSD de catre senatorii Dan Voiculescu si Miron Mitrea, desi protocolul PSD-PC prevedea expres ca acest post sa fie ocupat de un membru PC.
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice (MFP) pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.
Puteti citi in continuare partea a 2-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Institutul pentru Politici Publice cere demisia deputatului Dan Pasat din Parlamentul Romaniei, pentru ca acesta sa se puna la dispozitia justitiei, considerand "incalificabil modul in care un demnitar se foloseste de prerogativele puterii pentru a determina obtinerea de foloase in scop propriu".
Cu proiectul Partidului Poporului mort in fasa, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, in perioada urmatoare, fraiele Partidului "Initiativa Nationala". ... Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare.
Dan Pavel: "Dan Diaconescu este exponentul unei revolte populiste degradante" Desi urmeaza un spinos an electoral, interesul romanilor pentru mizele politice este unul foarte scazut, existand chiar si o revolta populista degradanta al carui principal exponent este seful OTV, Dan Diaconescu, declara analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
"Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu" Dan Voiculescu si Daniel Constantin au parasit sedinta USL din aceasta dimineata fara a participa la conferinta de presa. ... La sedinta de luni dimineata au participat Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.
Afla cum voteaza Dan Diaconescu si PPDD la referendum. ... PPDD, al treilea partid din Romania, conform votului politic dat la alegerile locale, si-a stabilit strategia, a confirmat Dan Diaconescu pentru DeCe News.
Dan Diaconescu afirma ca este exclusa o alianta a partidului sau cu USL Dan Diaconescu a anuntat luni ca PP-DD nu va face nicio alianta cu USL, aratand ca parlamentarii formatiunii nu au avut niciodata intentia de a parasi partidul. ... Pentru mine, Dan Diaconescu, este exclusa aceasta varianta.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. ... Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot.
google-analytics.com