Cautare

4774 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (7.31 secunde)
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Dan Setlacec, la Academia Romana O sesiune comemorativa dedicata prof. ... Dan Setlacec, de la a carui disparitie se implinesc 5 ani, are loc vineri, 18 Iulie 2014, in Aula Academiei Romane. ... Dan Setlacec este evocata de prof.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Dan Radu Rusanu preia functia de vicepresedinte al Senatului, dupa demisia lui Dan Voiculescu Liberalul Dan Radu Rusanu va prelua functia de vicepresedinte al Senatului, in locul conservatorului Dan Voiculescu, care si-a dat demisia din forul legislativ, in locul lui Rusanu, pe functia de vicepresedinte urmand a fi numit Ioan Ghise.
Dan Helciug este actor, papusar, cantaret, compozitor, scriitor, prezentator TV.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Deputatul PSD Gabriel Oprea a vandut in 2007 doua terenuri in Pipera - Voluntari, avand o suprafata totala de 5000 mp, contra sumei de 2,5 milioane euro, bani cu care si-a achitat creditele bancare si si-a cumparat un autoturism Mercedes-Benz, fabricat in 2007.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Liderul deputatilor independenti, Eugen Nicolicea, a declarat, vineri, ca Gabriel Oprea este initiatorul infiintarii unui nou partid, al carui nume ar putea fi Uniunea Nationala pentru Progres sau Uniunea Nationala Romana.
Liderul grupului deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a atras atentia liderului independentilor, Gabriel Oprea, ca racolarea de parlamentari ai PSD se va intoarce impotriva lui. ... Dezertorii sunt racolati de Gabriel Oprea, ministrul Apararii, si de PD-L pentru a asigura o majoritate parlamentara partidului de guvernamant al lui Traian Basescu.
Dupa ce Romania a devenit membra a Aliantei Nord-Atlantice, in 2004, ea a intrat sub incidenta acordului privind schimbul de informatii privind statele NATO, atentioneaza publicatia ruseasca, sugerand ca diplomatul roman Gabriel Grecu s-ar afla de fapt in simbria Statelor Unite.
google-analytics.com