Cautare

3100 de rezultate pentru "dr orban ioan" (3.11 secunde)
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban este, fara indoiala, unul dintre cei mai volubili liberali din cati exista.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Ludovic Orban si-a pus toata lumea in cap dupa ce a facut afirmatii despre ascensiunea politica a Ralucai Turcan, Elenei Udrea si Mioarei Mantale. Liberalii se delimiteaza de declaratiile lui Orban, iar mai multe organizatii de femei cer sanctionarea drastica a acestuia.
Primul declaratie soc in prima zi de dupa referendum a venit din partea vicepresedintelui liberal Ludovic Orban, care a solicitat ieri nici mai mult nici mai putin decat trecerea PNL in opozitie.
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, i-a indemnat luni seara pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, la spectacolul in care a fost lansat sloganul candidatului liberal la Primaria Capitalei, sa-i acorde increderea lui Ludovic Orban, asigurandu-i ca nu vor fi dezamagiti.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua conducere interimara a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, cel care de altfel a preluat sefia organizatiei.
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), care este si presedintele comisiei de ancheta a ministrului Turismului, a declarat ieri, la Constanta, ca lucrurile in cazul Elenei Udrea sunt chiar mai serioase decat la fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Intr-un interviu acordat "AMOS News" Ludovic Orban a aratat ca intentioneaza sa revina la Primaria Bucuresti dupa finalizarea mandatului de ministru.
In plus, chiar daca spune ca este inca un adversar al presedintelui Basescu, ale carui actiuni le considera in afara Constitutiei, Orban nu accepta colaborarea cu PSD, partidul de opozitie care-i mentine in viata pe actualii guvernanti prin sprijinul parlamentar.
Ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu, continua seria atacurilor indreptate impotriva predecesorului sau liberal, Ludovic Orban (foto).
Presedintele comisiei Ludovic Orban a precizat, inainte de inceperea sedintei, ca supozitia sa este "ca la aceste audieri se va prezenta presedintele ANRMAP" Cristina Traila.
Acum deviationistul este Viktor Orban. Nu am pic de simpatie nici pentru Orban, nici pentru Ungaria. Ungaria lui Orban este o tara care are drept politica oficiala revizionismul, iar Romania este o victima a acestei politici.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Ioan Botezatorul Bzi.ro: ... Ioan Botezatorul: ... Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe mantuitorul Iisus in apele Iordanului • De ziua Sf. Ioan, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica Astazi, 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul, cel care este cunoscut si caInaintemergatorul Domnului.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a reluat ieri seria atacurilor la adresa presedintelui si a democratilor. Orban a sustinut ca liderii PD si Traian Basescu dau dovada de "parsivenie fara seama", facand referire la discutiile pe care acestia le-ar fi avut la intalnirea de la resturantul Potcoava.
google-analytics.com