Cautare

1024 de rezultate pentru "dodea gabriela ana" (9.13 secunde)
Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita. , iar Gabriela Mirica va fi producator executiv al unor programe de stiri, scrie Adelin Petrisor pe blog.
Gabriela Vranceanu Firea este din nou insarcinata! ... Acasa ma asteapta un copil de soi ani si cateva luni, iar Gabriela mi-a spus ca este din nou insarcinata", a marturisit Pandele in fata "audientei" uimite.
Elica Gabriela Fercal din comuna Vatra Moldovitei, sat Paltin, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR. ... De Florii voi fi la Muzeul Satului, iar in acest week-end voi fi tot aici", ne-a spus Elica Gabriela Fercal.
Judecatoarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) Gabriela Elena Bogasiu a fost aleasa, azi, presedinte al Biroului Electoral Central (BEC) constituit in vederea organizarii referendumului national din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei, a confirmat, pentru Agerpres, instanta suprema.
PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vranceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov. ... Colegiul 1 Senat - Gabriela Vranceanu Firea;
Gabi Firea, aleasa cu unanimitate de voturi, presedinte PSD Ilfov Senatorul social-democrat Gabriela Firea a fost aleasa duminica presedintele Organizatiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrarile Conferintei judetene.
Senatoarea Gabriela Firea a organizat la Senat dezbaterea "Pe langa fiecare biserica, un afterschool", care are drept scop elaborarea unei propuneri legislative de modificare a legislatiei din domeniul cultelor.
Senatorul Doru Adrian Panescu, Presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bolivariana Venezuela, si senatoarea Gabriela Cretu, Presedinta Comisiei pentru afaceri europene, au transmis un comunicat de presa privind situatia din Republica Bolivariana Venezuela, pe care il puteti citi in continuare.
Integrarea in Uniunea Europeana va aduce in pragul falimentului in primul rand intreprinderile mici si mijlocii (IMM) implicate in activitatea de productie, ne-a declarat Gabriela Vasile, vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).
Senatorii si deputatii au prelungit ieri pana la 20 noiembrie mandatul presedintelui Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, Gabriela Anghelache, impotriva acestei decizii fiind doar parlamentarii PRM.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Acum, pentru ca senatorul Gabriela V. ... Basescu il preocupa prestatia fostei jurnaliste Gabriela Firea, calificand-o drept "cititoare de prompter".
avem surse de finantare Primarul general al Bucurestilor, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca poarta discutii cu reprezentantii Guvernului pentru ca primaria Capitalei sa preia constructia soselei de centura a orasului, pentru finalizarea acesteia fiind posibila recurgerea la imprumuturi de la institutii financiare internationale.
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
Gabriela Szabo s-a resemnat: ... Casatorita de mai bine de 12 ani ani cu Zsolt Gyongyossy, fostul ei antrenor, Gabriela Szabo a sustinut mereu ca are o familie fericita, ca se intelege de minune cu jumatatea sufletului ei.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
Gabriela Firea A SLABIT 25 DE KG IN 3 LUNI Venirea pe lume a unui copil a fost un moment foarte fericit in viata Gabrielei Firea, dar a inseamnat si cateva kilograme in plus pentru aceasta, pe care le-a anulat in timp scurt datorita unui regim alimentar propriu.
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. ... "Acasa am pictat niste animale care pregateau venirea Martisorului, iar la Scoala de Arte am facut o icoana pe sticla care o infatisa pe Sfanta Paraschiva", ne-a spus Maia Gabriela Tudor.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Gabriela Iorgulescu, presedinta Societatii Academice a Stiintelor Comportamentale din Romania (SASCR), face un inventar cu urmari dramatice pentru un numar din ce in ce mai mare de copii :
google-analytics.com