Cautare

33 de rezultate pentru "dicu" (3.05 secunde)
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
In sedinta ordinara de consiliu local de ieri, la punctul 21 de pe ordinea de zi s-a discutat schimbarea lui Nicolae Dicu din functia de viceprimar al municipiului Ramnicu Valcea.
Directorul general Ion Marculescu a cunoscut aceste actiuni, care au fost supravegheate de Alexandru Dicu, la acel moment locotenent colonel, trimis pentru a supraveghea actiunea de distrugere.
Noul secund al lui Gheorghe Gogarnoiu, directorul DGFP Valcea, este Elena Dicu, sotia viceprimarului Ramnicului, Nicolae Dicu. ... Nicolae Dicu este membru PD, la fel ca si sotia sa.
"Am actionat in instanta Primaria Craiova si am cerut inclusiv calcularea tuturor taxelor si impozitelor incasate ilegal de aceasta in ultimii trei ani", a declarat primarul din Malu Mare, Alexandru Dicu.
Incurcaturile savuroase pe care le provoaca Lelio prin "arta" minciunii, in incercarea lui de a cuceri inima a doua femei frumoase din Venetia, au fost puse in scena in studiourile Televiziunii Romane si poarta semnatura regizorului Constantin Dicu (premiera tv - 1991).
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
La randul sau, viceprimarul Nicolae Dicu va ramane si el in arest, magistratii respingand recursul sau. La sfarsitul saptamanii trecute, Dicu a fost prins in flagrant delict de procurorii DNA in timp ce primea 20.000 de euro de la un om de afaceri din Ramnicu Valcea.
Liderul democratilor, Emil Boc, a anuntat ca Gutau a fost exclus din PD, ca si viceprimarul Nicolae Dicu si ca, daca cei doi vor fi declarati nevinovati, ei ar putea fi reprimiti in partid.
Primarul din Malu Mare, Alexandru Dicu, crede ca numai consilierii locali il pot scoate definitiv pe Dilgoci din Preajba. ... Consilierii au dreptul si pot sa ne scape de el", a spus Dicu.
De peste doua luni, scaunul de viceprimar in Ramnicu Valcea a ramas liber ca urmare a arestarii lui Nicolae Dicu.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
E ca si cum am compara noi o Dacie cu o Skoda", a spus primarul.Alt dosar Mircia Gutau mai este judecat, impreuna cu fostul viceprimar Nicolae Dicu, in alt dosar, numit "Mita la Primaria Ramnicului", aflat pe rolul Curtii de Apel Constanta.
Povestea punerii sub acuzare a edilului valcean a inceput in urma cu trei ani, cand Nicolae Dicu a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la omul de afaceri Crinu Popescu, pentru eliberarea unui cerificat de urbanism, suma "pusa la bataie" fiind de 20 de mii de euro.
Cornel Dicu, directorul Serviciului pentru Inspectie Vitivinicola din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), se apara si spune ca industria vinului este una dintre cele mai curate din tara. ... Adica, oxidate, cu o aciditate volatila prea mare, falsificate prin adaos de colorant, explica Cornel Dicu.
Potrivit primarului localitatii, Alexandru Dicu, în viitorul apropiat, zone limitrofe cum ar fi aria magazinului Selgros si zona comuna cu Ghindeni ar putea beneficia în curând de utilitati din finantari UE.
Primarul Alexandru Dicu se plange ca nu a reusit sa retrocedeze nici un centimetru patrat. ... Daca la Statiunea de la Simnic pot intelege ca terenul este retinut pentru cercetare, nu inteleg ce cercetare fac puscariasii pe cele 500-600 de hectare de aici", a declarat Dicu.
2) pe strada Horea, in zona Astoria - Metropol, unde capitanul Ilie Dicu a tras cu pistolul din dotare, ucigand 4 manifestanti si ranind grav alti 10, dintr-o coloana care venea dinspre platforma industriala a Clujului;
Alexandru Dicu, primarul comunei Malu Mare, a declarat ca in planul general intocmit in 2005 terenul intravilan al comunei a crescut de la 400 la 1.800 de hectare.
google-analytics.com