Cautare

5590 de rezultate pentru "deranjamente telecom roman" (4.75 secunde)
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... Ar reprezenta o opozitie reala care sa faca fata actualei puteriā€, a declarat Petre Roman.
Liderii centrali si locali ai PSD, "in imensa lor majoritate", sunt printre cei mai bogati oameni din Romania, de aceea nu pot percepe problemele cu care se confrunta salariatii si taranii, sustine liderul Fortei Democrate, Petre Roman.
Despre donatia atelierului Dar una e sa scrii un articol ca acesta, poate polemic, si alta e sa scrii intr-un act oficial cum e Nota de fundamentare pentru Ordonanta de urgenta privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea unui bun cultural mobil clasat, prin exercitarea dreptului de preemptiune de catre Statul roman lucruri luate de pe Wikipedia.
El a precizat totodata ca dezbaterea privind "Polul Social", care trebuia sa se desfasoare la 3 mai si a fost amanata, este diferita de intalnirea organizata de Petre Roman la sediul Fortei Democrate (FD).
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
Ca toti primarii judetului Constanta, si cel din comuna Lumina, Ioan Roman, a tras linia si a concluzionat ca anul 2006 a fost unul bun pentru comuna pe care o pastoreste.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Cel putin asta reiese din spusele presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, Eugen Durbaca, care preciza ieri faptul ca i-a propus consilierului local Picu Apostol Roman sa candideze la Primarie din partea PC, iar acesta din urma ar fi refuzat.
Presedintele Fortei Democrate (FD), Petre Roman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca saptamana viitoare va depune la Tribunalul Bucuresti o solicitare pentru a prelua denumirea de Partidul Democrat de catre partidul sau.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
Numirea lui Bajenaru intervine dupa ce fostul consul roman la Chisinau, Ion Nuica (foto), a demisionat la 13 iulie, in urma publicarii unor imagini video in care diplomatul roman este surprins in timpul unei partide de sex.
Plecat pe alte drumuri ale politicii, fostul premier Petre Roman a comentat sansele fostilor sai colaboratori la prezidentialele social-democrate.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata, in prezenta liderilor PDL, partid in care s-a inscris recent.
alocutiunea celui de al 33-lea presedinte american presedintelui Truman referitor la monarhul roman, cu prilejul decorarii Regelui Mihai cu Legiunea de Merit (cea mai inalta distinctie militara americana).
In Capitala sunt inscrisi in listele electorale permanente si complementare 1.805.296 de alegatori, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetateni cu drept de vot din Uniunea Europeana care se afla in evidentele Oficiului Roman pentru Imigrari si au domiciliul sau resedinta in Bucuresti.
google-analytics.com