Cautare

5590 de rezultate pentru "deranjamente telecom roman" (3.09 secunde)
Petre Roman si Ion Iliescu revin la brat, dupa 15 ani in care au fost, daca nu dusmani pe fata, cel putin macinati de adversitati reciproce.
Ce roman, ce patriot este acest tanar de 24 de ani! ... Le-as recomanda celorlalti sa observe ca pe frontispiciul Pantheonului din Paris figureaza si numele unui roman, Dimitrie Cantemir, acela care a facut cunoscuta Europei istoria imperiului otoman si a avut contributii cruciale in fundamentarea notiunilor muzicale.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Pentru ca uraste o mare parte a poporului roman.
Acum am ajuns la o situatie aproape disperata a Fondului de Pensii si asta afecteaza chiar functionarea bugetului, functionarea statului roman. ... Eu, spre exemplu, va dau un exemplu - eu am considerat intotdeauna ca datorez foarte mult unui om politic, lui Petre Roman.
Cat s-a investit la Craiova din imprumutul de 400 de milioane de euro contractat de Ford de la BEI si garantat de statul roman? ... Ford a solicitat statului roman amanarea investitiilor. Va plati Ford penalitati statului roman in cazul in care nu realizati investitia pana in 2012?
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... I-am sprijinit in mod direct pe presedintele Iliescu si pe prim-ministrul de atunci, Petre Roman, in demersurile lor privitoare la situatia delicata de atunci a Bisericii Ortodoxe, cat si in gestionarea relatiilor cu Biserica Greco-Catolica.
Necontenit, la carma statului roman s-au aflat numai guverne alcatuite din komisari, evropeni, sau sovietici, cu totii reprezentanti ai intereselor internationale anticrestine si antiromanesti, personaje corupte, haite de nemernici si ticalosi pusi pe jaf si capatuiala.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
Istoria poporului roman este cumva alternativa? ... Sunt afaceri antinationale si jefuitoare de suflete, pentru ca i-au aruncat pe oameni in razboi, roman contra roman, in propria lor tara.
"Taranul roman reprezinta nu doar sansa redresarii Romaniei, ci insasi speranta renasterii lumii occidentale" - Intre factorii care submineaza identitatea romaneasca si viitorul natiunii romane ati numit distrugerea taranimii. ... - Taranul roman reprezinta gena autentica a civilizatiei mileniului actual.
In ciuda eforturilor pentru redeschiderea scolilor din Bitolia, cea mai importanta asezare de aromani, unde functionase inainte si o scoala secundara, statul roman nu a obtinut decat promisiuni din partea autoritatilor sarbesti.
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Partidul Forta Democrata, condus de Petre Roman, isi va schimba numele in Partidul Democrat. Roman a facut acest anunt dupa Conferinta Nationala Extraordinara a formatiunii, precizand ca a ales acest nume pentru ca el este cel care a fondat PD in anul 1993.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Multumiri poporului roman Vicepresedintele american a tinut sa aduca un omagiu vibrant si a multumit in mod repetat poporului roman, invocand inclusiv experienta personala, de tata care si-a vazut copilul pe front.
Cu 'nedisimulata modestie', presedintele a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman", scrie Iliescu pe blog, opinand ca "cea mai buna proba a efectelor diverselor guvernari care s-au succedat in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie, sunt rezultatele concrete reflectate in economie si in viata oamenilor".
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
google-analytics.com