Cautare

5590 de rezultate pentru "deranjamente telecom roman" (3.70 secunde)
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Panduri sector 5, unde cu ajutorul unui bomfaier au sectionat 250 metri cablu de telecomunicatii ce apartin unei societati comerciale de profil telecom, cablul urmand sa fie transportat in orasul Voluntari pentru valorificare, cu autoturismele suspectilor.
Seful statului roman a mai spus ca "Romania garanteaza Republicii Moldova ca va fi cel mai puternic avocat pentru integrarea sa in UE".
Stim cu totii ca toata aceasta suma se va plati de catre statul roman prin fiecare contribuabil al sau si ca, direct sau indirect, ne afecteaza pe toti.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul?
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces! ... Ceea ce, fiind cetatean roman, conform Constitutiei, nu ar fi fost posibil, caci un cetatean roman nu poate fi extradat.
limba noastra romaneasca.In cronici, insa, se spune ca vorbeau limba roman. In latina si greaca nu se poate transcrie i, a, s, t, a si atunci au scris roman. ... Pentru ca dac, get sau roman e acelasi lucru.
Nemaifiind parlamentar si apropiindu-se de inteleapta varsta de 60 de ani, Petre Roman a declarat - intr-un interviu realizat de Mediafax - ca a inceput sa faca investitii in domeniul energiei si al constructiilor marilor complexe imobiliare si ca are mai mult timp pentru lecturi, cariera universitara si excursii in natura.
Dictatul de la Viena a ramas in memoria poporului roman drept un act odios soldat cu sute de crime abominabile si sute de mii de romani prigoniti, expulzati sau refugiati.
Petre Roman asteapta sa fie reactivat de Traian Basescu Fostul premierul Petre Roman mai spera intr-o revenire in forta in politica mare.
Negocierile finale dintre statul roman si coreeni au inceput in urma cu doua zile si nu se stie inca pretul de vanzare pe care partea romana trebuie sa-l plateasca pentru a reintra in posesia fabricii de masini craiovene.
Statul roman, pentru a supravietui, este obligat, in 2012, sa obtina imprumuturi in valoare de 16 miliarde de euro. ... 16 miliarde de euro, care nu reprezinta altceva decat conditia minima de supravietuire in 2012 a statului, inseamna circa 800 de euro povara pe capul cetateanului roman.
Jucatorul roman este erou la Cesena dupa ce a marcat doua goluri cu Novara. ... Internationalul roman, care a jucat pana in minutul 65, a inscris in minutele 20 si 39 din penalti.
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... Oana Roman a rasuflat si ea usurata, dupa ce a trecut prin mari emotii, vazandu-si copila bolnava. ... Suntem inca la spital, dar azi ne externam!", ne-a declarat Oana Roman.
O prezenta romaneasca remarcabila la Carnavalul de la Venetia, expoziția Zestrea by Liliana Turoiu este un eveniment cultural organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, Institutul Cultural Roman si Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, cu sprijinul Primariei Venetia, al Ateneo Veneto si VELA SPA si al partenerilor de traditie:
intre afirmare identitara si bugetul insuficient alocat de statul roman.
Ateneul Roman va gazdui pe 22 decembrie expozitia de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu.
Studentul Roman al Anului din Strainatate - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului din Europa - Nivel Postuniversitar (doctorat si post-doctorat) - Studentul Roman al Anului din America de Nord - Nivel Universitar (licenta si masterat) - Studentul Roman al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia) - Studentul Roman al Anului din cadrul ERASMUS - Studentul Anului in Romania - Premiul Special in Arte (Text:
google-analytics.com