Cautare

562 de rezultate pentru "deranjamente olt" (2.84 secunde)
În cadrul proiectului „Dezvoltarea porturilor turistice dunarene, începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna“, finantat prin programul Phare CBC 2005 România Bulgaria, Consiliul Local al Întreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova a realizat un studiu privind identificarea prioritatilor deja existente si a actiunilor în implementare cu privire la dezvoltarea turistica a porturilor dunarene începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna.
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
Majoritatea beneficiarilor olteni au câstigat finantare pentru modernizarea fermelor, pentru achizitia de utilaje, însa printre proiectele selectate se regaseste si construirea unei ciupercarii în judetul Olt.  Consilierul Petre Petrescu, printre câstigatori La urmatoarea sesiune lunara, din aprilie, 25 de proiecte din Oltenia au fost selectate pentru finantare, în timp ce alte 35 au fost reportate.
  Cinci firme din Olt Statul se chinuieste sa mai vânda participatiunile la numai cinci firme din judetul Olt. Societatile sunt în proprietate privata în proportie covârsitoare, deci statul mai detine doar procente mici din actiunile acestor companii, de la 2% la 5,85%.
Din informatiile pe care le avem, saptamanile trecute agricultorii din judet au refuzat sa imparta acelasi spatiu intr-o piata volanta cu producatorii din Olt. ... Autoritatile bucurestene nu au scos-o la capat cu ei pana cand producatorii din Olt nu au fost mutati intr-o alta piata volanta.
SC Altur SA a declarat ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie, in timp ce SC Eddie Schwarz a anuntat ca va disponibiliza 40 de persoane, incepand cu luna martie.În cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Olt au fost depuse 27 de sesizari.
 SC Altur SA, producator de piese auto din aluminiu, a instiintat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Numai 5.333 de fermieri din Olt, din cei 7.584 care au fost programati sa depuna cererile pentru subventii in perioada 3-11 martie, s-au prezentat la centrele Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA).Functionarii institutiei au trimis fermierilor din judet care au solicitat anul trecut subventia europeana ce se acorda in sectorul agricol invitatii, care contineau informatii legate de data si ora la care acestia erau programati sa depuna cererile.
Potrivit unor surse din unitate, Sindicatul Alroproduct a depus ieri la Tribunalul Olt o cerere de chemare in judecata. ... Ieri, avocatul care reprezinta interesele sindicalistilor a depus la Tribunalul Olt cererea de chemare in judecata a Alro.
Localnicii din comuna Teslui, judetul Olt, vor avea in curand utilitati, o cresa si drumuri betonate si asfaltate, sustine primarul localitatii, Spiru Radulet.
Varstnicii isi pot face cumparaturile inainte de Paste, anunta Constanta Gheorghe, directoarea adjuncta a Casei Judetene de Pensii Olt. ... Conform evidentelor CJP Olt, in judet sunt peste 134.000 de pensionari.
La un moment dat, cativa dintre acestia fie si-au manifestat intentia sa-si deschida unitati in parcul industrial din Banie, fie au purtat discutii cu proprietari de terenuri din jurul Craiovei si chiar cu autoritati din judetele limitrofe (Olt).
Gorjul va avea in 2009 un PIB de 8,8 miliarde de lei (8,5 miliarde de lei in 2008), in Mehedinti PIB-ul va fi de 4,6 miliarde de lei (4,58 miliarde de lei in 2008), in Olt ar putea ajunge la 7,1 miliarde de lei (6,7 miliarde de lei in 2008), iar in Valcea va creste la 9,4 miliarde de lei (de la 8,8 miliarde de lei in 2008).
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Tot mai putine vaci si oi in judetul Olt In 2007, in Olt existau 34.800 de vaci de lapte.
Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, si Marilena Bogheanu, sefa Agentiei Regionale pentru Dezvoltare (ADR) Sud-Vest Oltenia, au semnat ieri finantarea proiectului care vizeaza infiintarea unei burse de cereale in orasul Corabia.La Corabia se va construi o cladire in suprafata de 1.019 mp.
Autoritatile din cele cinci judete ale Olteniei, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea, se pregatesc pentru noile Camere Agricole care vor fi infiintate dupa aprobarea unui proiect de lege care le da puteri sporite.
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
Traderul mai detine doua silozuri de cate 9.000 de tone in Corabia, judetul Olt, si in Oltenita, judetul Calarasi, potrivit datelor Ministerului Agriculturii (MADR).
google-analytics.com