Cautare

562 de rezultate pentru "deranjamente olt" (7.17 secunde)
Afaceristii din Mehedinti si Olt nu sunt in topul Capital nici in acest an. ... Milionarii din Mehedinti si Olt: ... Olt - Octavian Baltoi - 8 - 11 milioane (Forbes) - constructii si imobiliare.
Sositi luni seara la FC Olt, fundasii Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu au afirmat la unison ca spera sa ajute trupa pregatita de Dan Oprescu sa se salveze de la retrogradare.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda. ... In prima etapa din retur, FC Olt Slatina o va intalni pe concitadina ALRO, pe stadionul "1 Mai".
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. ... Un tanar de 17 ani, din localitatea Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost retinut luni de politisti in timpul unui flagrant organizat in comuna Barza - Olt.
Grupul infractional era structurat pe doua paliere, corespunzatoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate in localitatile Drobeta Turnu Severin si Brastavatu, judetul Olt.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Bercea Mondial este audiat la Parchetul Tribunalului Olt. ... Bercea Mondial a fost cautat de mascati si la Draganesti-Olt, unde are mai multe case.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR. ... Majoritatea celor care s-au aflat intamplator in preajma sediului Prefecturii Olt au zambit la vederea celor trei tepe, altii au aplaudat...
Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
Muntenii din caruta O alta intamplare stranie s-a petrecut pe malul raului Olt, in zona municipiului Dragasani, prin mai 1935. ... - Impreuna cu varul meu (eram amandoi flacaiandri de 16-17 ani), coboram spre Olt.
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana. ... 290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
Prima incercare a Consiliului Judetean Olt de a mari drepturile salariale ale functionarilor publici si ale personalului contractual din institutie, concretizata intr-o hotarare aprobata de consilieri in luna octombrie si care prevedea acordarea indemnizatiei de dispozitiv de 25% din salariul de baza, s-a lovit de refuzul prefecturii, care a returnat hotararea consiliului spre revocare ca fiind nelegala.
Prefectul a propus ca Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt sa intocmeasca fiecare o nota cu probleme pentru a fi inaintate CEZ Romania.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt.
Un membru al Partidului Democrat Liberal (PD-L) este cercetat de politie pentru ca ar fi impartit pachete cu alimente in campania electorala, la Ganeasa - Olt.
google-analytics.com