Cautare

1097 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (2.86 secunde)
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Rusii au facut o adevarata demonstratie de forta marcand un gol mai frumos ca altul. Meciul a fost transmis de Dolce Sport.
Grupa C Spania - Italia, ora 19.00, la Gdansk (TVR1) Irlanda - Croatia, ora 21.45, la Poznan (Dolce Sport).
Ledger ’19 / Mandzukici ’3, ’48, Jelavici ’43 Luni Grupa D Franta - Anglia, ora 19.00, la Donetk (TVR1) Ucraina - Suedia, ora 21.45, la Kiev (Dolce Sport)
Sevcenko ‘55, ‘62 / Ibrahimovici ‘52 Marti: Grecia - Cehia, ora 19.00, la Wroclaw (TVR1) Polonia - Rusia, ora 21.45, la Varsovia. (Dolce Sport)
Italia - Croatia, ora 19.00, la Poznan (la TVR) Spania - Irlanda, ora 21.45, la Gdank (la Dolce Sport)
Ucraina - Franta, la Donetk (ora 19.00 - la TVR1) ; Suedia - Anglia, la Kiev (ora 21.45 - la Dolce Sport).
Deocamdata, este 'dolce farniente', toate tunurile sunt pe Basescu. Deocamdata tine, dar, din septembrie, intram in linie dreapta. Trebuie stranse semnaturi si intram si in campania electorala propriu-zisa", a conchis Blaga.
Baloane, hartie creponata, sclipici, sticle de bere, chistoace, coji de portocale, confetti, mancare si fum de tigara. "Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu.
Sejur in Italia terminat cu 100 de euro La vreo 15 kilometri de Verona, intr-o benzinarie ce tinde sa se transforme in mic orasel, cu magazine, hotel, restaurante, printre italieni imbracati in haine Dolce&Gabbana sau Armani isi face loc si un barbat in traditionalul sacou romanesc si pantaloni care incep sa straluceasca de la prea multa purtare.
Astfel, o rochie de seara marcata D&G (Dolce&Gabbana) nu apartine nici pe departe acestei firme, ci este „cu grija“ fabricata in China, locul unde se fac cele mai multe contrafaceri, comercializate apoi cu succes in Romania.
Asa se face ca politistii de frontiera si lucratorii vamali din Constanta Sud-Agigea au descoperit patru containere burdusite, pe langa obisnuitele produse "Dolce&Gabbana", cu aproape sase mii de produse dintre cele mai diverse, dedicate fenomenului fotbalistic.
De asemenea, pot monitoriza suma pe care o aloca telefoniei, internetului, respectiv serviciului Dolce. Daca un client RomTelecom a achizitionat si echipamente si le achita prin intermediul facturii, in anexa este specificat tipul echipamentului respectiv si data contractului de cumparare.
El a vorbit intr-unul dintre ultimele sale interviuri, in 19 noiembrie 2008, la Madrid, despre proiectele in domeniul productiei TV, dar si despre planurile de extindere a business-ului sau din Romania si Spania in domenii precum new media si televiziune pe internet.
El a mai spus ca televiziunea Vox News este retransmisa, incepand de luni, de operatori de cablu RCS&RDS si DCS si pe platforma digitala Dolce, a companiei Romtelecom.
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
"Abia astept sa-l vad si sa-l pup", a spus Srna pentru Dolce Sport inainte de a intra la Lucescu. Cei doi s-au imbratisat cu grija, fiindca Lucescu mai are inca dureri.
Pregatire fizica pretutindeni in lume se face la cluburi, nu mai e ca pe vremea lui Teasca", a tunat Cornel Dinu la Dolce Sport.
Nu-l voi folosi pe Chipciu din primul minut, e riscant. Mi-as dori sa se refaca pentru jocul cu Uruguay", a declarat Ilie Stan la Dolce Sport.
google-analytics.com