Cautare

1097 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (3.76 secunde)
De asemenea, statisticile indica o accentuare a dezechilibrului comercial, intrucat la sfarsitul lui iunie deficitul era in crestere cu 37,8% comparativ cu primele sase luni ale anului trecut.
Cresc si deficitele Cresterile de mai sus vor fi insotite atat de adancirea deficitului comercial, cat si de majorarea deficitului de cont curent.
Florariile mai rasarite, cu vad comercial si clienti fideli, pot castiga anual zeci de mii de euro. ... Spre exemplu, trebuie sa ai bani de chirie, pentru un spatiu aflat intr-o zona centrala, cu vad comercial.
Din diferenta dintre exporturi si importuri rezulta un deficit comercial de peste noua miliarde de euro, cu 47% mai mare decat in anul trecut. Potrivit Comisiei Nationale de Prognoza, deficitul comercial va depasi la finele anului 13 miliarde de euro.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova.
Deficitul comercial din 2006 a insumat 14,8 miliarde de euro, fiind mai mare cu 4,5 miliarde de euro fata de cel inregistrat in 2005, dupa cum reiese din datele Institutului National de Statistica.
Intarirea leului, care a lovit crunt exporturile, precum si importurile masive a adancit deficitul comercial al Romaniei, la finele lui aprilie, la 5,67 miliarde de euro.
 Accize stabilite la nivelul UE La electricitatea utilizata în scop comercial acciza va urca de la 0,26 euro/MWh la 0,34 euro/MWh, iar taxa pentru electricitatea destinata sectorului necomercial, inclusiv populatiei, va creste de la 0,52 euro/MWh la 0,68 euro/MWh.Pentru gazele naturale utilizate drept combustibil pentru încalzire în scop necomercial acciza va urca de la 0,17 euro/gigajoule la 0,22 euro/gigajoule, nivelul urmând sa ramâna nemodificat, la 0,17 euro/gigajoule, în cazul folosirii în scop comercial.
Angajatii Companiei de Cai Ferate au acceptat oferta administratiei de crestere a salariilor cu 13,5%, dar conducerea Uniunii Sindicatelor Feroviare "Miscare Comercial" Galati crede ca problemele legate de infrastructura invechita ii vor aduce in aceeasi situatie anul viitor.
Presedintele Fiscului a explicat ca persoanele fizice trebuie sa plateasca TVA pentru tranzactiile de peste 35.000 euro facute in scop comercial.
Persoanele fizice care vând imobile în scop comercial trebuie sa plateasca TVA la tranzactii. ... Intentia fiscului este de a percepe taxa pe valoarea adaugata acelor persoane fizice care au mai multe apartamente sau vile si le vând în scop comercial.
Romanii vor putea merge la cumparaturi in Ungaria la primul centru comercial de tip outlet care se va deschide, la sfarsitul saptamanii, la circa 100 km de Vama Bors, centrul avand zeci de magazine ale unor firme internationale cunoscute, care vand produse la preturi avantajoase.
Numai în Bucuresti sunt anuntati înca 988.128 mp de spatiu comercial închiriabil, mai mult decât totalul spatiului închiriabil existent în prezent în cele 13 orase.Potrivit lui Radu, respectarea termenelor de finalizare este o problema.
Practic, cele 9 slujbe oferite absolventilor sunt de inginer automatist (1), operator comercial (2), operator Xerox (1), traducator (2), asistent medical generalist (1), agent comercial (1), electrician montator de instalatii automatizate (1).
Grupul austriac Venta Real Estate va inaugura, in 15 noiembrie, centrul comercial Solaris Shopping Park, cu o suprafata de 10.000 mp, investitie cu o valoare de peste 10 milioane de euro, situat intre orasele Turda si Campia Turzii din judetul Cluj.
Deficitul comercial al Romaniei a fost in primele noua luni de 16,934 miliarde euro, in urcare cu 12,51% fata de perioada similara din 2007, dinamica exporturilor continuand sa o devanseze pe cea a importurilor, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Deficitul comercial al Romaniei a fost in ianuarie-octombrie de 19,19 miliarde euro, in crestere cu 11,2% fata de perioada similara din 2007, dinamica exporturilor continuand sa o devanseze pe cea a importurilor, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Semnale din piata Plaza Centers, companie controlata de grupul israelian Elbit Medical Imaging, care are in constructie si proiectul Dambovita Center din Bucuresti, a inaugurat cel mai mare centru comercial din Ungaria, Arena Plaza, in urma unei investitii de 333 de milioane de euro.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
google-analytics.com