Cautare

2463 de rezultate pentru "dascalu constantin" (5.91 secunde)
„Afacerea a pornit de la o pasiune mai veche pentru sunet de calitate superioara“, a declarat Cristian Dascalu, directorul general al VH electronic.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Dascalu:
Fata de aceste reglementari, Romulus Dascalu (foto), presedintele patronatului din industria alcoolului si a bauturilor alcoolice, Garant, este de parere ca introducerea unei noi taxe pentru alcool ar determina o majorare a nivelului de impunere peste nivelul european si ar creste somajul in industrie ca urmare a inchiderii fabricilor.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice din cadrul CJ Dolj, a declarat ca cel putin 20-30 de primarii s-au interesat pana acum de conditiile de contractare a unui credit.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Potrivit vicepresedintelui CJ Dolj, Constantin Dascalu, toate propunerile vor fi atent analizate, urmand ca institutia sa intocmeasca anul viitor documentatia pentru licitatie.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca, desi pana in acest moment au fost inaintate zece solicitari din partea edililor atat pentru cheltuieli de functionare, cat si pentru cheltuieli de capital, numai una singura, cea din comuna Botosesti-Paia, a fost trimisa finantistilor doljeni pentru a fi transmisa la Bucuresti.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Patronatul din industria alcoolului si a bauturilor alcoolice, Garant, reprezentat de presedintele Romulus Dascalu in cadrul conferintei UGIR-1903, atrage atentia ca va ataca legea care prevede o astfel de taxa la Curtea Constitutionala.
Unul dintre primarii care trebuie sa imparta in prezent bugetul astfel incat banii sa ajunga si pentru restituirea banilor imprumutati de la banca este Constantin Oclei, primarul orasului Bechet. ... Oricum, estimam un buget de 20-25 de miliarde de lei", a spus Constantin Oclei.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca probleme sunt si cu plata salariilor in luna noiembrie, insa acestea vor fi rezolvate printr-o redistribuire a banilor intre localitati.
Masina trebuie sa te deserveasca, nu sa-ti împovareze bugetul“, a declarat Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj. ... Sunt aproape toate marcile reprezentate în zona”, a adaugat Dascalu.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
Berceanu, acuzat ca o "mangaie" cand vine vorba de Basescu Ca replica la afirmatiile lui Berceanu, liderul conservatorilor doljeni, Constantin Dascalu, a precizat ca verdictul de politie politica dat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii nu este definitiv si l-a sfatuit pe Berceanu sa se abtina de la declaratii pana la incheierea anchetei.
Potrivit vicepresedintelui CJ Dolj, Constantin Dascalu, compartimentul al carui principal domeniu de activitate va fi paza institutiilor si obiectivelor din subordinea administratiei judetene va avea nevoie inca din primele luni ale anului de 30 de angajati noi si de investitii masive.
Constantin Dascalu, secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a declarat, ieri, ca acest minister a cheltuit in primele cinci luni ale anului in curs nu mai putin de 2,97 miliarde lei pentru proiecte de infrastructura, cu 18% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
"Ministrul de Interne, Traian Igas, i-a inmanat premierul Emil Boc propunerile de numire a lui Liviu Popa ca secretar de stat in locul lui Fatuloiu, si a lui Ioan Dascalu in locul lui Petre Toba, iar seful Guvernului a fost de acord, deciziile de schimbare in functie fiind pregatite pentru semnare", au aratat sursele citate.
google-analytics.com