Cautare

111 de rezultate pentru "dascalu aneta" (3.28 secunde)
„Afacerea a pornit de la o pasiune mai veche pentru sunet de calitate superioara“, a declarat Cristian Dascalu, directorul general al VH electronic.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Dascalu:
Fata de aceste reglementari, Romulus Dascalu (foto), presedintele patronatului din industria alcoolului si a bauturilor alcoolice, Garant, este de parere ca introducerea unei noi taxe pentru alcool ar determina o majorare a nivelului de impunere peste nivelul european si ar creste somajul in industrie ca urmare a inchiderii fabricilor.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice din cadrul CJ Dolj, a declarat ca cel putin 20-30 de primarii s-au interesat pana acum de conditiile de contractare a unui credit.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Potrivit vicepresedintelui CJ Dolj, Constantin Dascalu, toate propunerile vor fi atent analizate, urmand ca institutia sa intocmeasca anul viitor documentatia pentru licitatie.
Patronatul din industria alcoolului si a bauturilor alcoolice, Garant, reprezentat de presedintele Romulus Dascalu in cadrul conferintei UGIR-1903, atrage atentia ca va ataca legea care prevede o astfel de taxa la Curtea Constitutionala.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca, desi pana in acest moment au fost inaintate zece solicitari din partea edililor atat pentru cheltuieli de functionare, cat si pentru cheltuieli de capital, numai una singura, cea din comuna Botosesti-Paia, a fost trimisa finantistilor doljeni pentru a fi transmisa la Bucuresti.
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
Berceanu, acuzat ca o "mangaie" cand vine vorba de Basescu Ca replica la afirmatiile lui Berceanu, liderul conservatorilor doljeni, Constantin Dascalu, a precizat ca verdictul de politie politica dat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii nu este definitiv si l-a sfatuit pe Berceanu sa se abtina de la declaratii pana la incheierea anchetei.
"Ministrul de Interne, Traian Igas, i-a inmanat premierul Emil Boc propunerile de numire a lui Liviu Popa ca secretar de stat in locul lui Fatuloiu, si a lui Ioan Dascalu in locul lui Petre Toba, iar seful Guvernului a fost de acord, deciziile de schimbare in functie fiind pregatite pentru semnare", au aratat sursele citate.
Dan Fatuloiu, inlocuit cu Ioan Dascalu Secretarul de stat in MAI Dan Fatuloiu a fost inlocuit de Ioan Dascalu, care ocupa in prezent functia de Atasat de Interne la Ambasada Romaniei din Marea Britanie.
Daca in aprilie, pentru ca vine Pastele, vanzarile nu vor scadea, din mai si iunie este clar ca vanzarile vor fi mai reduse“, a declarat Romulus Dascalu, presedintele Organizatiei Patronale a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice - GARANT, in cadrul unui seminar international cu tema “Taxarea alcoolului si bauturilor alcoolice in Romania in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana“.
Dascalu crede ca Doljul s-ar putea indatora cu aproape 3.000 de miliarde Daca bugetele locale ale comunelor doljene nu le prea dau sperante edililor doljeni ca isi vor putea permite un imprumut la banca in curand, autoritatile judetene sustin ideea creditului.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca probleme sunt si cu plata salariilor in luna noiembrie, insa acestea vor fi rezolvate printr-o redistribuire a banilor intre localitati.
Potrivit vicepresedintelui CJ Dolj, Constantin Dascalu, compartimentul al carui principal domeniu de activitate va fi paza institutiilor si obiectivelor din subordinea administratiei judetene va avea nevoie inca din primele luni ale anului de 30 de angajati noi si de investitii masive.
Masina trebuie sa te deserveasca, nu sa-ti împovareze bugetul“, a declarat Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj. ... Sunt aproape toate marcile reprezentate în zona”, a adaugat Dascalu.
Constantin Dascalu, secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a declarat, ieri, ca acest minister a cheltuit in primele cinci luni ale anului in curs nu mai putin de 2,97 miliarde lei pentru proiecte de infrastructura, cu 18% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
google-analytics.com