Cautare

4503 de rezultate pentru "damian ion" (3.68 secunde)
Damian Draghici: "Am vrut sa fiu cel mai bun ca sa fug din Romania!" Nimeni nu poate nega faptul ca Damian Draghici este ultimul roman care a sedus Occidentul, intr-un context in care vestile despre unii dintre compatriotii nostri din strainatate nu ne prea bucura.
Damian Draghici reprezinta un reper in viata artistica si politica din Romania. Damian Draghici este senator in Parlament, facand parte din grupul PSD.
Presa din Romania anunta ca Damian Draghici se reintoarce pe scena cu un proiect muzical inedit. La 5 ani de cand a declarat ca ingroapa profesia de muzican, devenind senator in Parlamentul Romaniei si apoi europarlamentar, Damian se pregateste pentru reintoarcea la prima lui iubire, muzica.
Damian Draghici lanseaza THE GYPSY CUBAN PROJECT, in concertul Omarei Portuondo de la Sala Palatului - pe 25 aprilie 2017 Dupa succesul celui mai recent concert sustinut la Sala Palatului, Damian Draghici revine pe 25 aprilie 2017, in prezenta publicului spectator alaturi de faimoasa cantareata de origine cubaneza, Omara Portuondo.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
Tiganie, muzichie si politichie cu Damian Draghici. ... Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura. ... Damian Draghici e un gagiu misto! ... Damian Draghici isi framanta palmele mari, ca de salahor.
Senatorul UNPR Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, semnaleaza ca, aflat in Germania, presedintele Traian Basescu i-a plagiat o declaratie referitoare la vanatoarea romilor in Occident, in contrast cu toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile. Intr-un comunicat de presa, senatorul Damian Draghici precizeaza:
Damian Draghici: ... • Damian Draghici: ... • Damian Draghici: ... • Damian Draghici: ... Damian Draghici: ... • Damian Draghici: Nu m-am mai implicat in proiecte muzicale.
Damian Draghici, despre afirmatiile Birgittei Ohlsson:
Damian Draghici & Cat Music, proiect surpriza cu ocazia celebrarii a 100 de ani de Romania Cu ocazia celebrarii a 100 de ani de la Marea Unire, respectiv a 159 ani de la Mica Unire, Damian Draghici anunta lansarea unui proiect muzical unic, ce se desfasoara pe durata intregului an si care se va incheia pe 1 decembrie.
Artistul Damian Draghici a implinit astazi 50 de ani. ... Naiul lui Damian rasuna dumnezeieste printre blocuri, care brusc nu mai par atat de gri! ... Multumim si la multi ani, Damian Draghici!, a scris vecinul care locuia in blocul de vizavi de Damian Draghici.
Artistul Damian Draghici a marturisit in urma cu ceva timp, la emisiunea "Happy Hour" a lui Catalin Maruta, ca a renuntat total la regimul de viata pe care il avea la Damian and Brothers:
Damian Draghici la RFI (Radio France International): ... Iata ce spune intr-un interviu la RFI Damian Draghici, candidat al Aliantei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European.
Damian Draghici:
"In aceste zile facem o analiza a lucrarilor care s-au realizat prin programul SAPARD in perioada 2004-2007, in scopul verificarii modului in care s-au facut acestea, a corespondentei dintre proiect si lucrare si a efectuarii receptiilor la terminarea lucrarilor si a receptiilor finale, care se fac la aproximativ doi ani de la terminarea lucrarilor, pentru a se constata comportarea in exploatare a lucrarilor", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului Judetean de Constructii, inspectorul Radu Damian.
Paul Damian, pe de alta parte, a luat in deradere aceasta datare". • Paul Damian este directorul stiintific al Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti, principalul promotor al eliberarii primului certificat de descarcare de sarcina arheologica, anulat de instantele judecatoresti;
Noi si asa nu comunicam - 70% fiind limbajul corpului", spune Damian Draghici, in emisiunea lui Teo Trandafir.
Damian Draghici a devenit tata pentru a doua oara,la 48 de ani. ... Va iubesc din toata inima!, a scris Damian Draghici.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Draga Pino (Ion Caramitru - n.r), tare ma tem ca dupa 43 de ani premiul nu o sa mi-l mai inapoiezi tu", a spus Tudor Gheorghe, in aplauzele celor aproximativ 700 de persoane prezente in sala.
google-analytics.com