Cautare

19681 de rezultate pentru "cum" (3.82 secunde)
- Inca o data, si daca lasam votul asa, era rau, asa ca las-o cum a picat. ... Lasati-o asa cum pica in general in tara asta. ... Pai fiecare cum intra pe usa vine si mai ridica un amendament?
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc:
Si initial am plecat pentru 3 luni, in 2009, desi simteam ca evoluez si la Cluj, simteam ca fac lucruri, dar poate ca simteam o tendinta spre plafonare, povesteste Horatiu Ioani cum a ajuns sa plece din tara.
O sa spuneti ca nu ar fi trebuit sa-i simt absenta asa, ca pe o pierdere, din moment ce femeile viselor nu au nume si nici trasaturi, dar oare o mama nu-si iubeste copilul de cum il naste, inainte de a-i pune un nume si inainte de a se uita atenta la el?
- Cum v-ati hotarat sa va faceti medic? ... Cum ati ales aceasta specializare? ... Mi-am ales specializarea in timpul facultatii deja, cand toti colegii mei se duceau pe cate o sectie, sa vada cum e. ... - Cum ati ajuns in UK? ... Era o oportunitate sa vad cum se fac lucrurile acolo.
Parintii erau intr-o croaziera pe mare si, cine stie cum, m-am nascut la 7 luni. ... Vremurile erau tulburi, banii aveau valori relative, ca si astazi, si mergeam in piata cu ea si o auzeam cum comenteaza:
Intre timp, adica pana ajungeti inapoi in Opozitie, spuneti-ne cum se mai intelege, in aceste zile, Partidul National Liberal cu Partidul Democrat?
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia.
- credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui - halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista);
Altele sunt mai serioase si mai complexe, cum ar fi lipsa unei valve sau a unei camere. ... Daca copilul este nascut prematur sau are o boala genetica cum este sindromul Down, creste riscul de boli congenitale de cord.
Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare. ... Ca sa aflu mai mult i-am scris lui Ryan Haupt, un paleontolog de la Universitatea din Wyoming care, dupa cum a spus intr-un interviu mai vechi:
Pe Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber. ... Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber.
Cu acest prilej mai aflam cate ceva despre cum arata in realitate masculul alfa si femela alfa.
Cum functioneaza mariajul dintre cele doua partide la nivelul Doljului? ... Restul sunt lucruri de amanunt si vom vedea cum trece timpul peste ele si cum le-om rezolva.
Este Emil Boc un erou, asa cum a spus consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu? ... Lumea nu poate sa-si imagineze cum ar fi putut sa fie daca era un alt guvern, mai putin responsabil.
Cum a fost campania electorala? ... A fost o campanie grea, o campanie in care ne-am straduit sa ne facem cunoscut programul de guvernare, sa explicam cum putem creste economia si cum putem transfera aceasta crestere in buzunarele oamenilor.
asta a fost un lucru bun si aici poate fi apreciat si aportul personal al lui Geoana, si in general modul cum a lucrat PSD-ul. ... Nu aceasta alianta a avut efect de bumerag, ci anumite gafe, greseli, cum ati si mentionat. ... Cum ar fi fost sa fie bine gandit?
Deci s-a negociat, in faza initiala, la nivelul sefilor de grupuri parlamentare, Toader cu Dusa - sau cum il cheama pe seful grupului parlamentar PSD -, dupa care s-au dat unor consilieri liniile de repartitie a banilor si, dupa patru zile, a si fost transmita premierului de grupul PDL solicitarea PSD ca sa nu participe la vot.
In general, sunt cresteri, avem statistici, dar cea mai importanta chestiune este legata de cum se intampla pe glob, in marile zone producatoare de produse agricole, fenomenele climatice. ... Cum ii sprijina PSD pe cei care sunt supusi presiunilor Executivului si cum pot agricultorii sa isi finanteze activitatea?
Autori de carti, invatati la scoala din vremea respectiva, trecuti in manuale, unii binecuvantati cu premii, au disparut in posteritate ca si cum n-ar fi fost.
google-analytics.com