Cautare

20765 de rezultate pentru "cum aflu credit la cartela telekom" (5.11 secunde)
DCNews / Telekom Romania: ... si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Cardul de credit a fost introdus ca o alternativa la creditele de consum.
Tot mai multe persoane utilizeaza cardul de credit. Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. Daca platesti cu el la comercianti si pui banii inapoi in perioada de gratie, dobanda este zero.
TBI Credit ameninta o familie din Craiova ca ii executa apartamentul pentru o suma de trei ori mai mare decat creditul initial.
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul, spune o vorba din batrani care se potriveste relatiei dintre bancile comerciale si unii dintre clientii lor.
Chiar daca par asemanatoare si ambele se folosesc ca instrument de plata sau pentru scoaterea banilor de la bancomat, cardul de debit si cel de credit sunt produse diferite.
Dintr-o greseala a bancilor, persoanele care au deja un credit s-au trezit datoare cu "imensa" suma de un leu si sapte ani au interdictii la împrumuturi.
Ieri, unul dintre ei a luat cartela deputatului liberal Relu Fenechiu si a votat impotriva deciziilor Coalitiei. Incidentul a fost reclamat chiar de Fenechiu, care, spre sfarsitul sedintei, le-a cerut de la microfon colegilor de la Opozitie sa-i returneze cartela, sustinand ca acestia o folosesc impotriva Coalitiei.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
Împrumutul pe card este usor de obtinut si de folosit deoarece banii sunt la dispozitie oricând doriti si-i puteti folosi si pune la loc oricând.
Noua cartela SIMMAX pare sa fie scaparea ta. Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela. Probabil te intrebi cum functioneaza aceasta minunatie. Pachetul contine o cartela SIM, un cititor de carduri SIM, si un CD cu software.
Atentie la ce semnati atunci cand va imprumutati de la banci sau de la institutiile financiare nebancare (IFN)! Un craiovean si-a facut calculele abia la doi ani dupa ce a contractat creditul: comisionul de administrare este de 23% din rata, iar comisioanele totale ajung la 43,5% din credit.
Mai mult de jumatate de milion de romani figurau ca datornici la banci potrivit datelor inregistrate la sfarsitul anului trecut de Biroul de Credit.
Cati tineri nu viseaza la ziua in care se vor putea muta in propriul apartament sau in propria casa? Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii?
Asa cum pentru oamenii de rând cardurile de debit au devenit o necesitate, la clientii de top ai bancilor se poarta cardurile Gold.Daca acum câtiva ani numarul posesorilor de carduri era relativ mic, în prezent acestea au devenit o necesitate, mai ales ca majoritatea angajatorilor distribuie salariile pe card.
google-analytics.com