Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (3.06 secunde)
Potrivit Euro NCAP, societatea care ofera celebrele stele in urma testelor de impact a diferitelor autovehicule, ocupantii unei masini de mari dimensiuni spre exemplu nu sunt automat mai in siguranta decat cei dintr-o masina mai mica.
In plus, taxa pentru eliberarea anuala a autorizatiei de sampling este de 100 de euro pentru fiecare eveniment (maxim 7 zile) si de 500 de euro pentru un sezon intreg, iar taxa hoteliera este de 4% din costul biletului din prima noapte a sejurului la unitatile hoteliere de 1-2 stele, de 4,5% in cel al hotelurilor de 3 stele si de 5% la unitatile de 4-5 stele.
In Vatra Dornei, un pachet promotional la Hotelul Carol, de patru stele, poate varia intre 396 de lei si 476 de lei.
Daca veti opta pentru o pensiune cu mai multe facilitati, de patru sau cinci stele, pretul variaza intre 100 si 210 lei pe zi, de persoana. ... De exemplu, pentru patru zile de demipensiune, intr-o vila de trei stele, in perioada 6-9 aprilie, veti plati 400 de lei de persoana.
Pe litoral, SIF va continua sa vanda hotelurile de una si doua stele, cu banii obtinuti urmand sa suporte lucrarile de modernizare la celelalte unitati, scopul companiei fiind ridicarea tuturor hotelurilor pe care le detine in judetul Constanta prin intermediul THR Marea Neagra sa fie aduse la cel putin trei stele.
De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei. ... Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
Ioan si Viorel Micula, patronii societatii European Drinks, au cumparat pe litoralul romanesc 12 hoteluri, toate calificate cu cate doua stele.
Un sejur de sase nopti costa 109 lei, la un hotel de o stea, 139 lei, la un hotel de doua stele si 169 lei, la unul de trei stele.
Un saptamanal de afaceri central prelua in luna august o declaratie oficiala a directorului de la hotelul de patru stele Europa, care afirma ca este afiliat lantului RIU, ca si hotelul de trei stele Astoria.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
Hotelurile de trei si patru stele de pe litoral au fost primele rezervate,pentru perioada 1- 4 mai, cand numarul total de turisti care au preferat malul marii a depasit 20.000, sustine presedintele Asociatiei Litoral, Corina Martin.
Sejururi de cel putin sase zile, in general la hoteluri de trei stele si, daca este posibil, servicii all-inclusive. ... Pentru o vacanta la Albena, in Bulgaria, la un hotel de patru stele, costul este de 45 de euro/zi/persoana.
159 lei - hotel 2* (fara mic dejun), 189 lei (hotel 3 *, fara mic dejun), 380 lei (hotel 4 stele cu mic dejun). Ca si in editia de primavara a programului, oferta de cazare include, pe langa hoteluri de doua si trei stele, si doua hoteluri de patru stele.
Potrivit reprezentantilor companiei, citati de NewsIn, Kuga a obtinut la testele Euro NCAP punctajul maxim de cinci stele pentru protectia pasagerilor adulti, patru stele pentru protectia pasagerilor copii si trei stele dobândite în urma testelor de protectie a pietonilor.
Fiesta a obtinut cinci stele la protectia pasagerilor la testele Euro NCAP, patru stele la siguranta pasagerilor copii si trei stele in urma testelor de protectie a pietonilor.
Indienii din partea locului au afirmat de mult timp, ca "poporul din stele" vine si pleaca undeva in zona Muntilor Estrella ("Estrella" insemnand "stea" in spaniola).
Recunoastere internationala Sonimpex Topoloveni este singurul producator roman care a fost premiat 5 ani consecutiv cu stele Michelin, pentru produsele sale, de catre International Taste and Quality Institute din Bruxelles.
FARCAS) (Continuare) Un sir de stele La Pabianice (voievodatul Lodz), pe 13 octombrie 2013, la miezul noptii, domnul Mateusz, de 30 de ani, care traieste intr-un bloc de locuinte din centrul orasului, a vazut un spectacol neasteptat.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul va fi locul in care vedeta le da intalnire tuturor femeilor care isi doresc sa paseasca intr-o lume a luxului si bunului gust.
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
google-analytics.com