Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (2.85 secunde)
Se pare ca Dacia Duster a primit numai 3 stele in urma testelor de impact, in schimb ce fratele Qashqai, cu care imparte platforma, se bucura de 5 stele.
In urma descoperirii, in Univers, a tot mai multe stele, asemanatoare cu soarele nostru, ei au sustinut ca, daca exista stele care nu pot fi vazute de pe Pamant, atunci ele trebuie sa fi fost create in beneficiul celor care le-ar putea vedea.
Usoarele variatii de luminozitate ale unei stele, daca se dovedesc periodice, semnaleaza faptul ca astrul ar putea avea una sau mai multe planete, obiecte mari care orbiteaza in jurul ei.
De asemenea, ele nu pot fi stele sau Luna, pentru ca, in aceeasi fresca, se vede Soarele, ale carui raze sunt vizibil reprezentate, pentru a atrage atentia ca scena are loc in plina zi.
FARCAS) Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de copiii din stele, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent in ultimul timp.
La hotelul Doina din Neptun sunt cazati, in aceasta perioada, mai multi reprezentanti ai Ministerului Turismului, care vor verifica, in aceasta perioada, daca "certificarea" hotelurilor la doua, trei sau mai multe stele chiar corespunde realitatilor din unitatile respective.
Este cazul lui Gabriel Oprea, locotenent de intendenta in momentul Revolutiei, care a parcurs spectaculos treptele gradelor ajungand doar in ultimul an, sub protectia presedintelui Traian Basescu sa-si puna pe epoleti ultimele doua stele disponibile din dotarea generalilor.
Jurnalistii scriu ca in interiorul Serviciului Roman de Informatiii s-a instituti o celula de criza, administrata de generalul maior Florian Coldea si cu generalul de patru stele de la SIE, Silviu Predoiu, la care contribuie si procurorul general Laura Codruta Kovesi.
Exista riscul sa platiti 3 stele si sa “capatati“ doar 2... ... Daca dupa ce ati ajuns la destinatie constatati ca sunteti cazat la un hotel de 2 stele in loc de 3 stele, aveti dreptul sa cereti socoteala firmei de turism.
Proiectele de investitii care se vor derula in acest an sunt situate in special in Bucuresti si implica mai ales construirea sau modernizarea unor hoteluri de trei stele, desi se observa un interes in crestere pentru zona de patru stele.
Astfel, trei nopti de cazare la Caciulata, costa, la doua stele, 2.100.000 de lei, iar la Sinaia, in aceleasi conditii, 2.400.000 de lei.
De exemplu, prin Turist Center puteti alege un sejur de 6 nopti la un hotel de doua stele in Mamaia (National, Patria), pana la sfarsitul acestei luni, contra sumei de 3,3 - 5,4 milioane de lei de persoana.
Potrivit unui top publicat pe site-ul de Internet www.euroncap.com, Loganul romanesc a obtinut numai trei stele la protectia ocupantilor, trei stele la protectia copiilor si nici cu pietonii nu este mai prietenoasa, dovada stind singura stea obtinuta din maximum de cinci posibile la fiecare categorie.
800.000 de lei vechi, tarif mediu de cazare Cazarea in zonele din Bucovina (Suceava, Gura Humorului, Vatra Dornei, Ciocanesti, Frasin) nu este foarte scumpa, variind de la 800.000 de lei vechi in hotel de 2 stele, pana la 1,9 milioane de lei vechi in hoteluri de 3 si 4 stele (tarif cu mic dejun inclus).
Cei care vor o vacanta de cateva zile intr-un hotel de patru stele din Poiana Brasov ar trebui sa scoata din buzunar 10-12 milioane de lei vechi de persoana.
Pastele la munte costa anul acesta cel mai putin trei milioane de lei vechi, pachetul de trei zile la o pensiune de doua margarete din Bran-Moeciu, pana la 12 milioane, la un hotel de patru stele din Poiana Brasov.
Hotelurile din Romania, catalogate la o stea sau doua stele, sunt aproape in intregime privatizate, potrivit unui raport al Consiliului Mondial al Turismului.
"Acest program a fost aprobat de Adunarea generala a Actionarilor va urmareste clasificarea unor unitati cu cateva "stele" in plus. Mai multe dintre hoteluri, in urma reparatiilor si modernizarilor, vor primi una sau doua stele mai mult.
Pentru perioada 1 mai - 15 iunie, majoritatea agentiilor de turism au pus in vanzare locuri la programul social in hoteluri de trei stele de la malul Marii Negre. ... Turistii care vor alege un hotel de trei stele vor plati pentru "O saptamana la mare" 149 de lei.
sapte zile intr-un hotel de patru stele in Grecia costa numai 400 de euro, iar un sejur in Tenerife ajunge la 300 de euro. ... Cele mai mari scaderi de preturi se inregistreaza, insa, la hotelurile de patru sau cinci stele.
google-analytics.com