Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (3.28 secunde)
Pentru cei cu dare de mana, hotelurile de 4 stele reprezinta o alegere tentanta.
Turistii au cumparat un bilet cu 79 de lei (799.000 de lei vechi) la un hotel de o stea, 89 de lei (899.000 de lei vechi) la doua stele si 99 de lei (999.000 de lei vechi ) la un hotel de trei stele.
Preturile nu sunt foarte mari in comparatie cu anul trecut si ajung la 1.000-2.000 de lei (10-20 de milioane de lei vechi) pentru un pachet complet de 4 nopti in hoteluri de doua-trei stele.
Spre exemplu, o camera la un hotel de doua stele va costa 85 RON pe noapte, iar una la trei stele 120 de lei.
Astfel ca daca in prezent o camera dubla la un hotel de doua stele costa in prezent 170 RON, din zilele urmatoare, pretul pe care turistii il vor plati va fi de aproximativ 90 RON.
Daca veti alege Valea Prahovei, la Azuga, aproape de partie, mai puteti gasi 14 locuri de cazare, intr-o vila de doua stele, cu sase dormitoare si doua bucatarii.
Astfel, la inceput de sezon, respectiv in mai si pana in 15 iunie, tariful de cazare intr-un hotel de doua stele de pe Litoral, inclus in programul special cu preturi reduse, este de sase euro pe noapte de persoana.
Practic, prin afilierea la The Leading Hotels of the World, hotelul Rex va intra intr-o asa numita "alianta de marketing" cu alte 430 de hoteluri de cinci stele din intreaga lume, si va beneficia de acelasi sistem de rezervari cu acestea, de cataloage comune si de un sistem de marketing unitar.
De altfel, chiar in momentul de fata, unitatea hoteliera de doua stele - dar care ofera clientilor confort de trei stele - gazduieste o importanta manifestare ce a reunit profesori din mai multe colturi ale tarii.
In acelasi clasament, site-ul acorda tot trei stele pietelor de proprietati din Turcia, Bulgaria si Ungaria, cinci stele celei din Slovacia, considerata cea mai atractiva din regiune, pe fondul preturilor scazute si al cresterii foarte rapide a PIB, respectiv doua stele Moldovei si o stea Ucrainei.
Scumpirea se va simti, in special, pe segmentul de doua stele, acolo unde preturile vor creste, de exemplu, de la 77 de lei pe noapte pentru o camera dubla, la 99 de lei, si chiar 130 lei pe noapte la hoteluri de doua stele din Neptun, Jupiter sau Venus, putind ajunge pina la 150 de lei pe noapte.
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Potrivit directorului Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Decebal Fagadau, doar 40 de constanteni au mers la Planetariu, in noaptea de marti spre miercuri, pentru a observa ploaia de stele.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Astfel, pachetul "Decada balneara" include noua nopti de cazare cu pensiune completa, la pretul de 650 de lei de persoana la hotel de doua stele, si 750 de lei pentru cazare in hoteluri de trei stele.
Dupa investitii in valoare de circa 6,5 milioane de euro, compania hoteliera THR Marea Neagra a inaugurat, la sfarsitul saptamanii, Complexul Cleopatra din Saturn, mai precis a fost vorba despre o relansare a unitatii, in conditiile in care hotelul a fost recalificat de la trei la patru stele.
Sorin Mircea Oprescu, vor fi decernate, in memoriam, pe Aleea Celebritatilor din capitala patru mari stele:
MyPrecious Buzztard a fost "imblanzit" de Micul Print si asa "Tu vei avea stele care rad" in noua noastra colectie. ... Tu insa vei avea niste stele cum nu mai are nimeni.
Turneul va purta numele celui mai recent single semnat Stefan Banica, "Alerg printre stele", lansat impreuna cu MediaPro Music. "De-abia astept sa ne vedem in luna noiembrie la concertele turneului 2013, ‘Alerg printre stele’, si sa ne bucuram unii de altii.
google-analytics.com