Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (6.03 secunde)
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
Cu toate ca acest tip de oferta de cazare turistica este mai avantajoasa financiar pentru beneficiarii ei decat acelasi sejur petrecut la un hotel de 3,4 si 5 stele, preturile garsonierelor si apartamentelor de inchiriat din statiunile mioritice de la malul Marii Negre sunt comparabile si uneori chiar superioare celor percepute pentru oferte similare in paradisuri mediteraneene cunoscute ca fiind dintre cele mai exclusiviste, asa cum este cazul Corsicai, supranumita de francezi si "Insula Frumusetii".
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
Astfel, Logan a obtinut trei stele la protectia ocupantilor, trei stele la protectia copiilor si o singura stea la siguranta pietonilor.
In interiorul celor de 3 si 4 stele, caile de acces trebuie sa permita circulatia in ambele sensuri. ... Mai trebuie spus ca alimentarea cu apa trebuie sa asigure pentru fiecare loc minimum 60 l/zi, din care 20 l de apa calda, in campingurile de 3 si 4 stele.
Programul "O saptamana la mare" continua si in acest an, in perioada 1 Mai - 15 iunie, la tarife speciale pentru categoriile 1 stea, 2 stele, 3 stele, potrivit lui Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei patronatelor din turismul romanesc (FPTR).
In campingurile special amenajate, cu "stele", pentru corturile turistilor din tara, "cazarea" este 10 lei de persoana pe zi. ... Particularii care inchiriaza locuinte la cheie au un "sediu" propriu Relativ foarte ieftina este, ca o alternativa la cazarea la unitatile hoteliere "cu stele", cazarea la particulari:
Una dintre ofertele speciale din aceasta statiune vine din partea Hotelului Oltenia de doua stele. ... Hotelul Select de doua stele pune la dispozitia clientilor camere la pretul de 41 RON de persoana pe noapte.
Am observat anul acesta o cerere în crestere pentru circuitele turistice în afara tarii", a spus Mioara Drula, directoarea unei agentii de turism din Slatina.Pentru cei care aleg sa mearga în concediu în cadrul programului social "Litoral pentru toti", cele mai cautate sunt hotelurile de doua si trei stele.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. Compania "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra" a deschis in mod oficial pe 10 iulie primele doua hoteluri de patru stele pe care le are in administrare:
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. ... Filmarile videoclipului "Alerg printre stele" au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Ieri am trait momente pline de emotie la ceremonia de dezvelire a celor 4 noi stele de pe Aleea Celebritatilor, in memoria unor artisti fara egal: ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit !
Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
Stele, planete, sateliti Majoritatea planetelor descoperite pana acum apartin unor sisteme solare, adica se rotesc in jurul unor stele (precum Terra in jurul Soarelui), fiind "prinse" in campul gravitational al acestora.
Pe baza datelor furnizate de telescopul orbital Kepler, "vanator de planete", lansat in 2009 de NASA, cercetatorii au fost convinsi ca ar trebui sa existe cate o planeta de dimensiunile Pamantului in zona locuibila a fiecarei pitice rosii, cel mai frecvent tip de stele din galaxia noastra.
Astfel, Basescu a dispus inaintarea in gradul de general - cu patru stele in rezerva a general-locotenentului in rezerva Gabriel Oprea din Ministerul Apararii Nationale, inaintarea in gradul de general-maior - cu doua stele in rezerva a generalului de brigada in rezerva Anghel Iordanescu din MApN si inaintarea in gradul de general-maior - cu doua stele in rezerva a generalului de brigada in rezerva Neculai Ontanu din MApN.
Basescu a semnat un decret prezidential privind inaintarea in gradul de general - cu patru stele in rezerva a general-locotenentului in rezerva Gabriel Oprea.
'Stand la taclale cu Turcescu, la prietenosul post B1TV, ministrul Apararii Gabi Oprea ne-a relatat cum a fost el resapat de Traian Basescu, din calitatea de "sef al Mafiei personale a lui Adrian Nastase" in aceea de general de patru stele si ministru in guvernul lui Boc.
google-analytics.com