Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (4.10 secunde)
SIF Transilvania, actionarul majoritar al THR Marea Neagra, intentioneaza sa continue aceasta campanie pana la epuizarea tuturor locatiilor de o stea si chiar doua stele. Banii obtinuti vor fi investiti pentru modernizarea hotelurilor mai performante, astfel incat compania sa detina numai unitati de cazare de trei stele.
• pensiune de 3 stele din Poiana Brasov vine cu o oferta last minute de 440 de euro de persoana, reducere de la 490 de euro, cat era ofertainitiala pentru un sejur de 4 nopti de cazare.
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
Preturile sunt destul de piperate, de la 1,5 milioane de lei trei nopti la trei stele si pana la 22,5 milioane pachetul de cinci zile la patru stele. La Mangalia, Revelionul poate fi sarbatorit la trei sau la patru stele.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele.
Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, ai 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără
Oferta cuprinde un pachet special pentru perioada 29 aprilie - 2 mai (trei nopti cazare plus o noapte gratuita, mic dejun, cina festiva cu bucate traditionale) la pretul de 3,2 milioane lei de persoana, in camera avand confort de trei stele.
Pachetele turistice la unitatile hoteliere - mese cu drob si bors de miel In privinta pachetelor operatorilor, acestea sunt, in functie de numarul de "stele", pentru toate buzunarele.
Nu se mai construiesc hoteluri de doua stele Alta noutate cu care vine acest proiect legislativ este si obligativitatea ca in hotelurile de doua stele camerele sa aiba televizor - pana acum turistii beneficiau optional de acest serviciu, inchiriind televizorul de la receptie cu sume pornind de la patru-cinci lei/zi si ajungand la zece lei/zi.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Cu alte cuvinte, una din cinci dintre aceste stele au o dimensiune asemanatoare cu cea a pamantului si se situeaza in asa-numita "zona locuibila". ... Inainte de misiunea Kepler, nimeni nu stia ce fractiune de stele ar avea planete ospitaliere.
Viata pe stele ultrareci? ... Cele mai multe cautari de exoplanete, cum ar fi cele facute cu telescopul Kepler al NASA, cautau tinte mai calde, stele mai mari.
La hotelurile de doua stele - la Hotelurile „Astra“ si „Zenit“ - tarifele au scazut de la 1,490 milioane de lei la 1,260 milioane de lei, iar la trei stele, la Hotel „Mangalia” de la 1,8 milioane de lei la 1,620 milioane de lei, cu micul dejun inclus.
La 2 stele se admit placari partiale pana la inaltimea de 180 cm, iar la categoria 1 stea peretii pot fi acoperiti cu zugraveli lavabile. ... La categoriile de 3, 4 si 5 stele se vor folosi pentru lenjerie numai materiale din bumbac de calitate superioara sau din matase, personalizate.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Dotarile corespund standardelor impuse In acest moment, in Craiova exista aproximativ noua structuri de cazare (hoteluri, moteluri, vile, pensiuni) clasificate la doua stele, noua clasficiate la trei stele si trei la patru stele. ... Angajatorii care hotarasc sa nu-si specializeze personalul risca sa fie amendati sau sa-si piarda din stele.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
Exolunile din sisteme binare - care au in centru doua stele, nu una, cum are sistemul nostru solar - "au sanse" mai mari de a gazdui viata decat exolunile din sistemele solare obisnuite, cu o singura stea.
Hotelul de patru stele este un standard cautat de toti cei care doresc un confort sporit, iar Albena nu duce lipsa de aceste hoteluri. ... Alt hotel de patru stele care va asteapta in Albena este Ralitsa Superior "All inclusive".
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
google-analytics.com