Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (2.71 secunde)
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Consilierii municipali craioveni au refuzat ieri sa constate prin vot incetarea mandatului de consilier local in cazul ex-pesedistului Cristian Cretu. Ramas si independent, si consilier, Cretu este asteptat in randurile unuia dintre partidele Aliantei.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD. Afirmatia Danei Grecu nu a fost sustinuta de celebrul astrolog si numerolog Mihai Voropchievici, care a citit in rune ca 2018 va fi un an greu pentru Corina Cretu.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas. ... In deschiderea manifestarii, Crina Dunca, directoarea cotidianului "Gazeta de Nord-Vest", a prezentat activitatea politica si parlamentara a Corinei Cretu.
Fostul secretar de stat american Colin Powell neaga ca a avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul roman Corina Cretu, dupa ce un hacker anonim a amenintat ca va publica emailuri considerate de Powell "de natura foarte personala", informeaza joi Fox News si site-ul The Smoking Gun.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
Sorin Rosca Stanescu) Marcel Ciolacu, inainte de a fi ales presedinte plin al partidului, si-a asumat in mod public raspunderea pentru reusita motiunii de cenzura. ... Convocat de Marcel Ciolacu. ... Marcel Ciolacu, pentru a-si justifica infrangerea si pentru a-si disipa raspunderea, a identificat cativa tapi ispasitori.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Consilierul local pesedist Cristian Cretu risca sa-si piarda carnetul de partid, dar si mandatul dupa ce conducerea judeteana a PSD a hotarat sa propuna organizatiei din care face parte alesul excluderea acestuia din partid.
Corina Cretu:
A ajuns sa revina in tara dupa ce a primit un telefon de la colegii de la Spitalul Colentina din Bucuresti si dupa ce a discutat cu managerul de atunci de la spital. ... La Spitalul Colentina a inceput provocarea logistica.
Corina Cretu vrea functie de conducere Senatorul Corina Cretu este de mai bine de zece ani in preajma lui Ion Iliescu. ... Corina Cretu a recunoscut ieri ca si-ar dori postul de vicepresedinte al PSD.
Proiectul de hotarare care ar fi trebuit sa-l elimine pe ex-pesedistul Cristian Cretu din Consiliul Local Craiova, in baza legii antitraseism politic, a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri a legislativului craiovean.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu, fost consilier prezidential in ultimul mandat de sef al statului al lui Ion Iliescu, apreciaza ca rezultatele Consiliului National al partidului reprezinta "o victorie a bunului simt". ... Cretu mentioneaza ca argumente rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare si sondajele de opinie.
Corina Cretu reprezinta cu brio noua generatie de politicieni romani cu avergura comunitara, de la care romanii spera sa vina schimbarile de fond din politica romaneasca. Corina Cretu (n.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. ... Corina Cretu este de parare ca tensiunea ultimelor zile de campanie nu justifica deloc recurgerea la cele mai primitive metode de intimidare, care nu ne fac deloc cinste, ca societate, dupa 20 de ani de libertate.
CORINA CRETU, PROPUNERE INDECENTĂ Stiti bine ca o apreciez pe Corina Cretu, ceea ce cred ca si voi. ... Surprinde, insa, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Cretu cu o initiativa jenanta pentru femeie.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata " Corina Cretu - comisar european din partea Romaniei ", pe care o puteti citi in continuare. Dupa cum bine cunoastem, ieri doamna Corina Cretu a fost audiata in comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
Ieri, senatorul Corina Cretu - cea care i-a fost purtator de cuvant lui Iliescu in ultimul sau mandat la Cotroceni, a declarat unui post de radio ca fostul presedinte este un “simbol al partidului, singurul care ii poate mentine unitatea“.
google-analytics.com