Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (2.93 secunde)
Gruparea italiana este gata sa ofere cinci milioane de euro pe jucatorul de 22 de ani si, cum gorjenii detin 20 la suta dintr-un eventual transfer, echipa lui Petre Grigoras ar incasa o suma frumusica, mai exact, 1.000.000 de euro.
Pandurii Targu Jiu a inceput seria amicalelor cu o infrangere, scor 0-1, in fata Gloriei Bistrita, iar asta nu l-a multumit pe antrenorul Petre Grigoras, care s-a aratat dezamagit de atitudinea din teren a jucatorilor de rezerva.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, nu a ramas indiferent la decizia LPF-ului de a muta partida de vineri, cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), considerand ca este jignitoare atitudinea membrilor forului respectiv.
Nascut pe 9 august 1972, Petre Gigel Stanescu (pentru prieteni, cunoscuti, colegi de breasla, Jimmy) este fiul regretatului scriitor Petre Stanescu.
Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste. ... Imi pare rau, nu va pot da niciun raspuns acum", a spus Petre.
- Presedintele si-a numit cu grabire judecatorul SAU la Curtea Constitutionala in persoana Siminei Tanasescu, fosta sa consiliera, demisionata dupa scandalul presiunilor asupra judecatorului Petre Lazaroiu, al carui loc il si ocupa . - Petre Daea anunta, dupa ce s-a consultat cu Dragnea, ca subventia la usturoi va creste de trei ori.
In acest context, iritata, ca si sefii de la centru, de mult prea obraznicul si pata care se numea Petre Stanca (un element care, din punctul de vedere al centrului, strica relatiile cu presa si imaginea partidului), a purces la schimbarea lui.
Desi asocierea poate parea fortata, Calin Popescu-Tariceanu duce azi in spate crucea lasata de izbeliste in urma cu 14 ani de Petre Roman.
La sindrofia de la Libraria „Mihail Sadoveanu“, atit Ion Iliescu, cit si Petre Roman au pus accentul pe nevoia de dialog. ... Au luat cuvintul Ion Iliescu, Petre Roman, Sorin Butnaru. ... Petre Roman a tinut sa ne vorbeasca din nou despre realizarile guvernului sau, debarcat de mineri.
La sindrofia de la Libraria „Mihail Sadoveanu“, atit Ion Iliescu, cit si Petre Roman au pus accentul pe nevoia de dialog. ... Au luat cuvintul Ion Iliescu, Petre Roman, Sorin Butnaru. ... Petre Roman a tinut sa ne vorbeasca din nou despre realizarile guvernului sau, debarcat de mineri.
Fondatorii - Ion Iliescu si Petre Roman - nu se grabesc sa ne ofere amanuntele impuse nu numai de norma democratica a transparentei, dar si de cerintele eficientei.
Ma multumesc sa citez cateva din ideile enuntate pe la 1900 de Petre Carp si va las sa trageti singuri concluzii. ... Cred ca vorbele lui Petre Carp, actuale si azi, v-au spus mai multe si mai bine decat o puteam face eu.
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Petre Daea a ajuns in fata procurorilor anticoruptie ca sa dea explicatii in calitate de martor, in dosarul predecesorului sau, Adrian Chesnoiu.
Petre Roman, fost premier al Romaniei, a prezentat cateva masuri de baza care crede ca ar pune capat scumpirilor.
Petre Bran, de 50 de ani, din Cetate-Dolj, era cercetat initial in libertate, pentru trafic de persoane, pe motiv ca, in perioada 2009 - 2010, ar fi racolat, transportat in Spania si exploatat patru victime, trei dintre acestea exploatate prin munca si una obligata sa se prostitueze.
Cosma si Damian. Bethleem - ne vom inchina in Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului(ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui.
- Sebastian Ghita NU AVEA NEVOIE de sprijinul meu pentru a candida in Prahova / este membru la acea organizatie din 2002/ avea o relatie apropiata de notorietate cu Presedintele PSD Mircea Cosma si Primarul de atunci al Municipiului Ploiesti Iulian Badescu / a participat activ la campania de la alegerile locale avand astfel asigurat sprijinul primarilor din zona si al activului de partid;
Daca-i vorba numai de un procent pana la pragul electoral o sa-l recuperam pana la alegerile din vara sau toamna", spune cu entuziasm, Felix Cosma, liderul tinerilor PRM, refuzand orice asemanare a partidului sau cu PNG, cotat la 3,57%.
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
Potrivit consilierului de comunicare si relatii mass-media al Partidului National Democrat Crestin (PNDC), Florentina Ciltu, PNDC a depus la Biroul Electoral Judetean Prahova o sesizare impotriva presedintelui sectiei de votare numarul 2, din localitatea Filipestii de Targ, si impotriva reprezentantului PNL in aceasta sectie de votare, pe motiv ca cei doi indeamna alegatorii prezenti la urne sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si impotriva candidatului PNDC Florin Anghel, actual presedinte al CJ Prahova.
google-analytics.com