Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (2.88 secunde)
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
Si un imprumut la banca cat sa aiba bani sa-l inghesuie in aceeasi celula cu Iliescu si pe Miron Cosma, sa iasa toc-soul mai frumos.
Printre cele 14 persoane ridicate si duse la Craiova pentru audieri, majoritatea de etnie roma, au fost si doi politisti din cadrul IPJ Olt, agentii Marius Veteanu si Claudiu Pata, dar si un jandarm, Ionel Cosma.
Avocatul lui Catalin Chelu, Romeo Cosma, a declarat in fata judecatorilor ca Dan Fatuloiu ii ameninta pe inculpati ca exista 48 de dosare pe numele lor care ar insuma 20 de ani de puscarie.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Fericit nevoie-mare, din comitetul de primire a facut parte, printre altii, si secretarul executiv al PSD Constanta, Petre Stanca. ... Niste detalii, nu de alta, dar acum o saptamana chiar secretarul PSD Constanta, Petre Stanca, facea referire la „vechiul PSD”.
Marian Petre Milut, candidatul Aliantei Nationale Crestin Democrate la Presedintie, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca orice colaborare a sa cu Actiunea Populara a incetat. ... Nu voi mai participa la alte proiecte politice in Romania“, a declarat Marian Petre Milut.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Senatorul PD Maria Petre a declarat ieri ca proiectul de lege va face o corelare intre Legea nr. ... Functionarii publici vor fi doar tehnocrati, structurile de conducere fiind ocupate de oameni care vin si pleaca cu Guvernul“, a afirmat Petre.
Eu, spre exemplu, va dau un exemplu - eu am considerat intotdeauna ca datorez foarte mult unui om politic, lui Petre Roman. Chiar cand a fost acid la adresa mea, nu ati vazut niciodata o reactie publica a mea la adresa lui Petre Roman si nici nu veti vedea.
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
Potrivit aparatorului, "paleta" acuzatiilor este "foarte larga", Iliescu aflindu-se in aceeasi situatie cu Gelu Voican Voiculescu si Petre Roman.
Initiativa liderului Fortei Democrate, Petre Roman, de formare a unui pol social impreuna cu PSD nu pare a fi pe placul unora dintre social-democrati.
Ultimul care va merge in barca lui Dan Voiculescu se pare ca este Mihai Petre, juratul concursului "Romanii au talent", scrie libertatea.ro.
Simona Petre participa frecvent la targurile organizate de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... Acum se poarta stilul vintage si m-am inspirat si eu din el", a spus Simona Petre.
"Petre Roman este unul dintre oamenii care se situeaza in spectrul stangii. ... Tot marti ar fi trebuit sa aiba loc si o intalnire a reprezentantilor PSD cu Petre Roman si alti simpatizanti ai stangii pentru discutarea modului de realizare a polului de stanga.
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Foarte tacut in ultimul timp, linistit si preocupat mai mult sa-si dea intalniri si sa lanseze proiecte cu regasitul prieten Petre Roman, senatorul Ion Iliescu s-a intors practic la conducerea partidului sau.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
Dupa ce a respins "sistematic" avansurile lui Petre Roman si a ignorat prezenta lui Ion Iliescu la toate dezbaterile legate de constituirea unei alternative de stanga, liderul PSD, Mircea Geoana, s-a razgandit brusc.
google-analytics.com