Cautare

68 de rezultate pentru "cor" (9.09 secunde)
Lukoil Romania a ieftinit vineri benzinele cu 0,12 lei/litru, in timp ce pretul celor doua tipuri de motorina comercializare de companie a scazut cu 0,08, respectiv 0,06 lei/litru, potrivit datelor afisate vineri de companie.Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk este mai ieftina cu 0,12 lei/litru si costa 4,04 lei/litru, benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este mai ieftina cu 0,12 lei/litru si costa 4,40 lei/litru, iar litrul de benzina COR 95 fara Plumb Premium EL a fost si el modificat cu 0,12 lei/litru scazand de la 4,18 la 4,06 lei.
cu incepere de la 1 aprilie cor., in urma staruintelor noastre si a bunavointei D-lui ministru al Aerului Caranfil s-a stabilit curse aeriene zilnice intre Bucuresti - Calarasi - Bazargic - Balcic. ... - Dl capitan aviator Botez, comandantul aeroportului Calarasi, a tinut duminica 9 aprilie cor.
Membrii COR au adoptat, ieri, planul de actiune al Agentiei pe anul viitor si bugetul multianual 2006-2008 si au fost informati cu privire la stadiul si lucrarile efectuate pentru Planul de dezvoltare regionala pe perioada 2007-2013.
Pretul mediu la benzina COR 95 fara plumb Euroluk este 3,05 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk - 3,41 lei/litru.
In benzinariile Lukoil pretul benzinei COR 98 fara plumb Super EuroLuk a crescut de la inceputul anului cu 0,77 lei, de la 3,15 lei/litru, cat era ll data de 29 decembrie 2008, la 3,92 lei in prezent (+24,44%).
Astfel, litrul de GPL auto costa acum 1,86 lei, in timp ce motorina Euro L Diesel este mai ieftina cu 2 bani/litru si costa 3,37 lei/litru, iar benzina COR 95 fara plumb Euroluk este mai ieftina cu un ban si costa 3,34 lei/litru.
Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk este 3,41 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este 3,99 lei/litru.
Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk este 3,59 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk se vinde la pretul de 4,17 lei/litru.
Benzina COR 95 fara plumb Euroluk este mai scumpa cu sase bani si costa 3,70 lei, in timp ce pretul benzinei COR 98 fara plumb Super Euroluk a ramas neschimbat si este 4,20 lei.
Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk costa 4,26 lei/litru, benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este 4,63 lei/litru, in timp ce litrul de benzina Ecto 98 este 4,68 lei.
Organizeaza un cor format din elevii de la Thomasschule si un mic cor compus din interpreti in majoritatea lor cantori bisericesti.
Nici nu se potolisera bine bocetele celor care varsau lacrimi amare pentru ca se simt amenintati de faptul ca nu vor mai avea voie sa implante cutitul in porcul de Craciun, asa cum o cer datinile, ca am asistat la un cor de vaicareli ale celor surprinsi de zapada la tot felul de cabane unde au sarbatorit, pe bani grei, trecerea in noul an.
Sau pe carca fiecaruia dintre noi, muncitori, salariati, pensionari, someri, daca ar fi sa-i dam crezare lui Mircea Cartarescu, (singurul condeier citit de Marele Jupan) care culpabilizeaza in cor pe cei care nu gandesc in culoarea portocalie:
Exista acest, cum sa spun, cor de injuraturi. Noi nu mai stim nici sa injuram. Pe vremuri injuram mai frumos.
Nu este mai putin adevarat ca daca Basescu repeta apasat "anticipate”, democratii vor recita si ei in cor acelasi lucru.
Europarlamentar-Parlamentul European Strasbourg/Bruxelles Perioada 2004-2007 Functia sau postul ocupat • Primar al municipiului Oradea • Vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania • Vicepresedinte al Federatiei Administratiilor Locale din Romania • Membru supleant in COR, Comisiile CONST si EDUC (2006 -2007) • Cadru didactic, profesor universitar la Universitatea Agora, Facultatea de Stiinte Economice (2005 - prezent),profesor universitar la Universitatea Oradea,Fac de Stiinte Economice, profesor universitar Universitatea D.Cantemir Bucuresti(2010-prezent) Activitati si responsabilitati principale:
In ciuda solidaritatii atat de specifice PSD-ului, prin care liderii Geoana, Iliescu sau Mitrea au declarat in cor ca nu se pune problema excluderii lui Nastase ("Este pur si simplu o idee tampita!", a sforait la un moment dat presedintele PSD ), mersul evenimentelor s-a precipitat ieri.
Fa-ti treaba la locul de munca pentru a-ti plati cheltuielile si iti cor ramane bani si pentru iesit in oras.
dar cea mai mare dintre ele este iubire” (Cor I, 13,13). Mi se pare cutremurator! Pentru Apostolul Pavel, iubirea era mai importanta decat nadejdea (in viata de apoi, in cea de-a doua venire a lui Iisus etc.) si chiar decat credinta (in cele ale religiei crestine)!
Acesta spera ca democratii se vor mai fi calmat dupa reuniunea de la Buzau, privita de liberali ca "un cor de acuze la adresa PNL".
google-analytics.com