Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (2.70 secunde)
Programul vizitei pe care presedintele Traian Basescu o va efectua in perioada 18-19 mai cuprinde convorbiri cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy, precum si intrevederi cu presedintele Adunarii Nationale, Bernard Accoyer, si cu primul ministru François Fillon, informeaza Administratia Prezidentiala.
Programul vizitei cuprinde convorbiri oficiale intre cei doi sefi de stat, precum si intrevederi ale presedintelui Romaniei cu presedintele Adunarii Nationale, Bernard Accoyer, si cu prim-ministrul Francois Fillon, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.
In cadrul vizitei, reprezentantii Romaniei au convorbiri oficiale cu presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene si cu primul ministru al Guvernului palestinian.
"Este de neacceptat ca, in cadrul unei institutii supreme, si anume Parlamentul Romaniei, sa se faca ilegal inregistrari ale acestui gen de convorbiri, fie ele dintr-o comisie, fie ele si pe culoarele acestei institutii.
Dupa initiativa eliminarii taxelor pentru abonamentul telefonic si convorbiri suportate din bugetul local, un nou proiect de hotarare care vizeaza drepturile consilierilor locali a fost inregistrat ieri la Primaria Craiova.
"Nu putem transcrie ca atare, dar e cuvantul meu personal cu privire la continutul acestei convorbiri ai comunicatul pe care l-am dat dupa discutia cu domnul Lellouche este foarte suficient pentru a explica ce s-a discutat", a spus Baconschi la finalul intalnirii.
Inca de vineri, SUA si Rusia au negociat, dupa mai mult de 14 convorbiri telefonice anterioare pe aceasta tema, conform acelorasi surse de la Casa Alba, citate de cele mai importante ziare americane, locul si detaliile semnarii tratatului dintre cele doua tari privind masurile de reducere si limitare a armelor strategice ofensive, noul Tratat START, cu o clauza care stabileste o legatura intre sistemele ofensive si cele defensive.
readucerea Parlamentului la dimensiunile, obedienta si rolul de figurant al fostei Mari Adunari Nationale;compromiterea masiva a adversarilor politici prin sistemul ANI si DNA, agrementata cu practica scurgerii spre oficinele de presa cotroceniste a unor asa-zise stenograme compromitatoare din tot felul de convorbiri telefonice despre care nimeni, niciodata - sau foarte greu, peste ani - poate proba daca vor fi fost legale sau nu.
O carte recent aparuta sustine ca Bruni ar fi primit in martie un dosar de la politie si securitate - incluzand liste de convorbiri telefonice si SMS-uri - care dovedea ca Rachida Dati si Sophie Douzal, fosta cumnata a presedintelui, au raspandit zvonuri incomode despre viata amoroasa a primei doamne.
Merkel se va afla marti la Bucuresti, unde va purta convorbiri politice cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, si cu premierul Emil Boc si se va intalni cu reprezentanti ai minoritatii germane.
In cadrul vizitei, presedintele Romaniei va avea convorbiri oficiale cu presedintele Republicii Polone, urmate de o declaratie de presa comuna.
Azi, la Palatul Cotroceni, vor avea loc convorbiri oficiale intre cei doi sefi de stat, urmate de o declaratie de presa comuna, informeaza presedintia.
Potrivit publicatiei "Standard", cu aproximativ zece zile in urma, serviciile de spionaj au interceptat convorbiri telefonice si intalniri ale unor personalitati-cheie, descoperind cel mai recent plan de asasinare a lui Borisov, in schimbul a 400.000 de euro.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, referindu-se la informatiile publicate in presa despre convorbiri ale unor politicieni romani cu diplomati ai SUA, ca lipsa de decenta nu are culoare politica.
Luni, 13 iunie , am efectuat o vizita la Napoli, unde am fost primiti , impreuna cu grupul de persoane reprezentand diverse structuri economice - participanti la sesiunea AEREC - la Consiliul Regional Catania, unde am purtat convorbiri cu vicepresedintele Consiliului si alti reprezentanti - interesati in dezvoltarea relatiilor cu Romania, tinand seama si de cresterea numarului de romani, care lucreaza in regiune si in sudul Italiei.'
Stiam - si dintr-un interviu aparut in ' 22 ', si din cateva convorbiri din vremea angajarii mele la Cotroceni - in ce masura condamnarea comunismului i se parea presedintelui o actiune irelevanta.
Presa a mentionat faptul ca, revenirea asupra plecarii s-a datorat unei discutii cu Emil Boc si a unei convorbiri telefonice cu primarul George Scripcaru, presedintele Organizatiee Judetene a PDL si vicepresedinte al PDL central.
Romania si Republica Moldova vor organiza in 2013 aplicatii comune de comandament si stat major, schimb de observatori in procesul de instruire a fortelor, consultanta la capitolul politici si planificare a apararii, au convenit astazi ministrii apararii ai celor doua state, Corneliu Dobritoiu si Vitalie Marinuta, in cadrul unei convorbiri telefonice.
In cadrul acestei convorbiri telefonice, Olguta Vasilescu l-ar fi invitat pe Traian Basescu s-o viziteze la Primaria Craiova, iar seful statului a acceptat aceasta invitatie.
Se plange presedintele de doua ori ales al Romaniei ca presedintele interimar s-a dus la miting in Timisoara, ca i-a dat dna Merkel dreptate si n-are ce face cu ea, ca trebuie sa apese pe butonul 3 de pe telefonul negru, ca are 6 solutii pentru Romania si, fiindca nimeni nu-l asculte, ele se topesc precum cuburile de gheata in whisky...Atacuri sub centura, stenograme de convorbiri private facute publice pentru denigrarea advesarilor politici sau a jurnalistilor incomozi, plangeri continue pe la institutiile europene...
google-analytics.com