Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (2.78 secunde)
Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. ... Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu-si merita locul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
In cea de-a doua zi a vizitei sale la Londra, ministrul roman de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a avut o serie de convorbiri cu omologul sau britanic, Jack Straw, informeaza un comunicat al MAE.
Incepand din februarie 1982, dupa fiecare convorbire telefonica cu una dintre aceste persoane, convorbiri inregistrate cu permisiunea lor, a devenit clar ca telefonul mai era ascultat si de altcineva. ... Evident, era o incercare de intimidare, sau, cel putin, un avertisment ca oficialitatile stiu despre aceste convorbiri.
La sfarsitul anului trecut, Executivul a adoptat doua ordonante care dau anchetatorilor dreptul de a intercepta convorbiri telefonice, corespondente electronice si care elimina confidentialitatea secretului bancar.
Claudiu Saftoiu a demisionat ieri de la sefia Serviciului de Informatii Externe, la doar cateva zile dupa ce a "scapat" unei comisii parlamentare de ancheta faptul ca SIE intercepteaza ilegal convorbiri telefonice.
Declaratia vine dupa ce jurnalistii de la "Curentul" au publicat, marti, stenograma unei convorbiri intre seful ANI, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Agerpres - Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor de la Viena si se intalneste cu omologul austriac Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor, care se desfasoara la Viena, urmand sa aiba convorbiri si cu omologul din Austria, Heinz Fischer, precum si cu reprezentanti ai comunitatii de romani si ai mediului de afaceri austriac.
Seful statului roman va fi primit la Palatul Elysee, la ora 14,00 (ora Romaniei), de omologul sau francez, Francois Hollande, cu care va avea convorbiri tete-a-tete, un dejun de lucru si cu care va sustine o declaratie comuna de presa.
Joi, seful statului roman se va intalni si cu cancelarul german Angela Merkel, cu care va avea convorbiri tete-a-tete si cu participarea celor doua delegatii, urmand ca la finalul intalnirii cei doi oficiali sa sustina o declaratie de presa comuna.
Cat despre abonamentele fara convorbiri incluse, acestea se vor scumpi cu 78.400 de lei. Tarifele abonamentelor avand convorbiri incluse in valoare de 1,65 de euro, vor creste cu 65.500 de lei.
Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Daca stabilim o durata medie rezonabila, de 10 minute pentru fiecare apel telefonic al acestor persoane, rezulta ca fiecarei persoane i s-au interceptat 3.600 de convorbiri. La zece convorbiri pe zi, asta ar insemna cam un an de zile.
Regimul Traian Basescu pune in practica metodele Securitatii comuniste prin manipulari media, interceptari telefonice si inregistrarea unor convorbiri particulare, sustine fostul presedinte al Romaniei, pesedistul Ion Iliescu, pe blog-ul propriu.
Produsele celor doua companii au doar un singur punct comun, efectuarea de convorbiri. ... Prima face referire la modul de control al telefonului prin atingerea ecranului, iar a doua are la mijloc un senzor de proximitate care detecteaza daca telefonul este apropiat de fata pentru efectuarea unei convorbiri.
Cu o retea complet digitalizata, Romtelecom lanseaza pachete de servicii suplimentare la preturi mai mici decât pâna acum, mergând pâna la oferte cu minute gratuite nelimitate pentru convorbirile în retea, indiferent de ora si zi.Convorbiri gratuite si preturi scazuteCel mai ieftin dintre abonamentele cu care Romtelecom vrea sa rescrie istoria companiei se numeste Confort Nelimitat.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
google-analytics.com