Cautare

206 de rezultate pentru "coman nicole" (2.74 secunde)
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Actrita Nicole Kidman este printre preferatele ei, cu atat mai mult cu cat a fost comparata de nenumarate ori cu aceasta. ... "Imi place Nicole Kidman, mai ales ca a castigat si Premiul Oscar pentru "Cea mai buna actrita", in 2003.
Acum, Nicole Dutu este o scriitoare promitatoare, pregatindu-se sa-si lanseze primul roman. Nicole a dat actoria pe o cariera de scriitoare A dat actoria pe o cariera de scriitoare!
Cine sunt tinerele moarte in incendiul de la Constanta Mihaela Michy Tuca, Ioana Nicoleta Cengher si Nicole Vasiliteanu erau angajate ale restaurantului Beirut. Michy, Nicoleta Ioana Cengher si Nicole Vasiliteanu, tinerele care si-au pierdut viata in incendiul izbucnit in restaurantul Beirut din Constanta, erau angajate ale localului.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean Constanta a reprezentat pentru Dumitru Coman, seful Directiei Judetene de Paza (DJP) Constanta, sfarsitul mandatului sau de director al institutiei mai sus amintite.
Paul Coman, consilier superior in cadrul ANAF, a declarat ieri ca actuala criza financiara duce si la cresterea coruptiei, pentru ca multe societati vor incerca sa ascunda adevaratele venituri obtinute pentru a evita darile catre stat.
In minutul 63 a venit si prima schimbare a lui Mirel Radoi, la fel ca in meciul cu Croatia, Coman intrand in locul lui Ivan, dar situatia din teren nu s-a modificat.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Nicole Cherry avea doar 14 ani, cand lansa Memories, piesa fredonata non-stop.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul de debut semnat Nicole Dutu. ... Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila.
Judecatoarea a afirmat ca, in momentul in care a descoperit ca dosarul nu se mai afla pe lista sa de sedinte, a cerut grefierei Camelia Coman explicatii, in birou fiind prezenta si judecatoarea Surdescu.
Claparul Mihai Coman a parasit scena definitiv. - A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de 20 de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena.
Imobilul ravnit de Virgil Coman, directorul Arhivelor Constanta este, dupa cum se stie, cel in care isi desfasoara activitatea Centrul Militar Zonal, atat pentru spatiul generos pe care il ofera, cat si pentru amplasarea in central municipiului si in apropierea Bibliotecii Judetene.
Metalurgia romaneasca a devenit in ultimii doi ani o afacere profitabila pentru patronat, dar nu si pentru salariatii care muncesc in acest domeniu si care nu sint platiti corespunzator cu munca depusa, ne-a declarat secretarul general al FSS Metarom, Nicolae Coman.
Noi avem, insa, creante de utilitati ce variaza intre 50 de lei si cateva mii de lei", spune Constatin Coman director la Recuperare Debite din Coface Romania.
La fel si Florinel Coman. ... Florinel Coman nu poate fi folosit impotriva CFR-ului dupa ce a primit un "galben" la partida FCSB - Farul 2-3, pentru un gest pe care l-a facut la adresa arbitrului Horatiu Fesnic.
Mihai Coman, managerul interimar al Spitalului Municipal "Filantropia" din Craiova. Intrebat daca se considera un candidat suficient de aratos pentru postul de manager, Coman a spus ca raspunsul ar trebui cautat la persoanele din anturajul sau.
81 N‘Doye rateaza o ocazie uriasa pentru Vaslui, sutand peste Coman, dar si peste poarta. ... 19 Wesley este lansat in careul Rapidului, dar portarul Danut Coman ajunge mai repede la minge. ... Coman - Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic - Grigore, Alexa, Grigorie - Deac, Herea, Surdu.
Reporterul l-a fotografiat pe artist in cabinetul viceprimarului Dragos Coman, in momentul in care pictorul i-a oferit doua tablouri in care a imortalizat peisaje reprezentative din Calarasi.
Printre cei prezenti, s-au aflat si Viorel Ivanciu - viceprimarul orasului, Daniel Dragulin - primarul orasului, Dragos Coman - viceprimarul orasului, senatorul PNL Raducu Filipescu, Vasile Iliuta - presedintele Consiliului Judetean, Vali Barbu - vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stoica - presedintele TNL Organizatia Municipala, Antonio Tilica - Organizatia Elevilor Liberali.
google-analytics.com