Cautare

207 de rezultate pentru "coman nicole" (2.60 secunde)
Coman Lupu, Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea din Bucuresti; Dr. Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
De aceeea Ministerul finantelor publice propune, in numele Guvernului, adoptarea prezentului act normativ”, a motivat secretarul de stat al Ministerul Finantelor Publice, Cosmin Coman.
Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman. Publicatia este editata in continuare de AGER.
Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, AdrianVasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie -Mihai Coman. Publicatia este editata in continuare de AGER.
Consilierii locali Florin Chelaru, Andrei Cosmin, Cristian Popescu, Maria But, Mihai Nistor, Nicolae Matei, Petre Tancau, Ilie Coman, Marian Surdu, Nastasia Chiru, Costel Ocneru, Ion Apostol si Gheorghe Zidaru convoaca, pe data de 10 ianuarie a.c., o sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari, avand pe ordinea de zi 11 proiecte de hotarari.
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
cei trei vicelideri - Ion Arcas, Vasile-Cosmin Nicula si Dan Coman Sova, secretarul Sorin-Constantin Lazar si purtatorul de cuvant Florin Constantinescu.
Intitulata "Opriti genocidul social", motiunea de cenzura initiata de PSD a fost citita astazi in plenul Parlamentului, incepand cu ora 10.30, de catre senatorul Dan Coman Sova.
Atributiile de director general al ARR vor fi preluate temporar de catre Florian Coman Melus, iar la conducerea RAR a fost numit, tot temporar, Stancu Sotir.
In plus, Diaconu a avut un rol destul de important in statul african din cauza faptului ca ambasadorul Mihai Coman a fost rechemat de la post in 2009, iar noul ambasador a fost validat abia anul acesta, in persoana Iuliei Pataki.
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
Chiar si un profesionist ca Maria Coman se blocheaza in proiectul barfei de mahala care substituie dezbaterea, cand vorbeste neincetat despre "imunitatea parlamentara".
Cu acelasi prilej, presedinta Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, Gabriela Coman, a precizat ca scoaterea copiilor din institutiile de tip vechi pana in 2020 trebuie sa se faca prin reintegrarea lor in familiile biologice, prin adoptie sau prin crearea de servicii alternative care sa fie cat mai apropiate de mediul familial, atragand atentia ca, in prezent, saracia este principalul motiv pentru care unii copii ajung sa fie institutionalizati.
Unul dintre obiectivele acestei actiuni de control se refera la introducerea unui sistem sever de supraveghere la trei antrepozite fiscale de productie alcool (Agronad Prod Impex 2000 - Ilfov, Mega Production - Ilfov si Coman Product - filiala Bucuresti).
Tinind cont de faptul ca PAS-ul va avea peste 80% din actiuni, iar presedintele Consiliului de Admnistratie al PAS-ului este fostul director general al ICMRSG, Anton Coman, care si-a dat recent demisia din functie si s-a angajat la Mittal Steel, nu este exclus ca acesta sa fie numit in urmatoarele zile presedinte al Consiliului de Administratie al societatii de constructii.
Preturile insa nu vor creste, cum s-a intamplat in fiecare an, desi mai sunt in judet focare de pesta porcina", a spus Anca Coman, comercianta in Piata Centrala.
Preturile insa nu vor creste, cum s-a intamplat in fiecare an, desi mai sunt in judet focare de pesta porcina", a spus Anca Coman, comercianta in Piata Centrala.
Este vorba de Mihai Coman, directorul Spitalului Municipal "Filantropia" din Craiova. Dar nu pe site-ul ASP, ci pe cel al spitalului.
google-analytics.com