Cautare

2482 de rezultate pentru "coman ionel calea dudesti nr 233 bl 58 et 2" (2.98 secunde)
Dupa jaful instaurat pe plajele litoralului romanesc, mai nou Ionel Manafu a avut o noua revelatie! ... "Incoltit" pana si de colegii de partid, Ionel Manafu a inceput sa dea tot din casa si brusc toate informatiile referitoare la sumele incasate si cheltuite de Directie sunt de interes public.
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, juristul Ionel Petrea, valoarea sanctiunilor aplicate angajatorilor s-a ridicat la 430.500 de lei.
Intrebat de reporterii "Monitorului de Galati" care este oferta administratiei privind cresterea salariala specificata in procesul verbal de negociere, senior managerul Ionel Bors a afirmat ca este vorba despre o majorare de 9,5%, dar nu mai putin de 90 de lei.
Un astfel de caz este cel al sefului de serviciu de la Oficiul Judetean de Renta Viagera (OJRV), Ionel Oniciuc, proaspat absolvent de studii aprofundate la universitatea mentionata, si care este platit lunar acum cu 4.000 de lei net.
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" ... Aceasta proba a fost dotata cu trofeul Memorial "Ionel Ghita" ... Alexandra Mandache (400 m), 2. ... juniori 2:
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Marti, 4 martie 2014, ora 18.30, va avea loc inaugurarea noii GALERII de ARTA "CALEA VICTORIEI 33" (Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Calea Victoriei nr. ... +4021.233.21.44 Email:
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Companiile internationale care fac transport containerizat pe calea ferata intre Europa si Asia, vor sa includa si Romania pe aceasta ruta. Transportul containerizat pe calea ferata este mai eficient decat cel maritim si reduce semnificativ timpul si costurile de transport.
Proiectul arhitectilor prevede constructia a doua tunele de 2 kilometri lungime ingropate la 25 de metri sub Parcul Herastrau, cu cate trei benzi de circulatie pe fiecare sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
Proiectul prevede doua tuneluri de 2 kilometri pe sub Parcul Herastrau, cate unul pe fiecare sens, la o adancime de 25 de metri sub parc, cate trei benzi pe sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
Bratianu si pe bd Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd Națiunile Unite, iar duminica, 14 mai, circulatia auto este restricționata intre orele 07.30-15.30 pe traseele mentionate mai jos:
Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion din tara li se adauga Galeriile Sabion deschise pe Calea Victoriei 68-70.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. ... Proiectul a fost terminat cu 2 luni intarziere. Numarul benzilor de circulatie a fost redus de la 3 la 2. ... In zona Piata George Enescu, pista nu continua pe Calea Victoriei ci a fost deviata pe str.
Watts a scris peste 25 de carti si articole cu subiecte importante pentru religiile estica si vestica, fiind autorul lucrarii The Way of Zen (Calea Zen), unul dintre primele bestseller-uri despre budism.
Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. ... Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie. ... Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bd. ...  De la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bd.
Corneliu Sutasul a fost cel dintai pagan primit in crestinism, in felul acesta el a deschis calea paganilor catre Christos. ... Constructia bisericii a inceput la 20 august 1939 din initiativa preotului Dumitru Popovici, precum si a fostului primar al comunei suburbane Dudesti-Cioplea, Constantin C.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. ... De aceea, am hotarat ca, pe langa primul sediu din Calea Dudesti, sa putem oferi pacientilor nostri un spatiu dedicat exclusiv acestor tipuri de tratamente, declara Dr. ... Biserica Alexe nr. 2, intr-o casa cu suprafata interioara de aprox.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. ... De aceea, am hotarat ca, pe langa primul sediu din Calea Dudesti, sa putem oferi pacientilor nostri un spatiu dedicat exclusiv acestor tipuri de tratamente, declara Dr. ... Biserica Alexe nr. 2, intr-o casa cu suprafata interioara de aprox.
google-analytics.com