Cautare

130 de rezultate pentru "coma geta" (5.07 secunde)
Ultima postare de pe Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in Retezat, iti va da FIORI (Autoare:
Cercetarile asupra pacientilor in coma au dus si la descoperirea care poate revolutiona ceea ce se cunoaste despre creier. Mai exact, a scos la iveala ca in creierul unor pacienti in coma, in anumite conditii se inregistreaza o activitate despre care nu se stia pana acum.
Un medic explica ce urmeaza pentru Michael Schumacher Medicul Heinz-Peter Moeke, sef de departament la urgente in cadrul spitalului din Hamburg, a explicat ce se poate intampla pe viitor cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 aflat in coma de 10 zile, in urma unui accident la schi.
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
- De ce se induce coma in aceste cazuri? - Coma indusa cu barbiturice face parte din procol.
Cotidianul american New York Times a facut o vizita la Spitalul din Grenoble, acolo unde este internat MICHAEL SCHUMACHER, care se afla in coma de pe 29 decembrie 2013. ... "MICHAEL SCHUMACHER e in continuare in coma si in stare critica.
MICHAEL SCHUMACHER a iesit din coma la inceptul saptamanii, dupa o perioada de sase luni in care multi au crezut ca fostul pilot va muri. ... MICHAEL SCHUMACHER a iesit din coma la inceptului saptamanii, după ... Totusi, specialistul a recunoscut ca iesirea din coma e un semn bun.
Daca o intoxicatie acuta este bine abordata si tratata, coma toxica rezultata are mai multe sanse de supravietuire fara sechele decat orice alt tip de coma (neurologica,infectioasa,traumatica). ... De exemplu o coma cu oxid de carbon sau cu substante convulsivante, deprimante ale sistemului nervos central etc.
Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, a atins sambata varful Aconcagua, devenind astfel cea mai tanara alpinista din lume care ajunge pe acest varf.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?".
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : ... Este in coma din cauza unei hemoragii craniene UPDATE 23:30 Schumacher a fost diagnosticat cu hemoragie craniana, iar acum se afla in coma.
Iar Geta Ulmeanu, o blonda cu ochii mari, albastri, maritata c-un inginer mai batran si cartofor, era femeia sfanta. Si, mai apoi, dupa ce marturiseste ca Geta Ulmeanu a fost marea lui dragoste din tinerete, Jean Bart concluzioneaza, atunci cand revedea aceste locuri dupa aproape 20 de ani:
Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena costume de baie si rochii de seara. Hair Style-ul si Make Up-ul a fost asigurat de catre Geta Marin - Geta Marin Hair Academy.
horror, thriller Belle, impreuna cu sora ei mai mica si fratele ei geaman, care este in coma, se muta cu mama lor intr-o noua locuinta, iar asta pentru a economisi banii necesari asistentei medicale pentru fratiorul aflat in coma. ... Unul dintre acestea este inexplicabila iesire din coma a baiatului.
Neurologii sustin ca, daca se va trezi din coma, fostul mare pilot de Formula 1 nu va mai fi niciodata un om normal.
"Din nefericire, exista un risc care nu a putut fi observat atunci cand pacientul era in coma artificiala, acela ca Schumacher sa se afle intr-o stare vegetativa persistenta", a spus medicul in presa germana, citat de ziare.com.
O britanica aflata in coma din cauza COVID s-a trezit dupa tratament cu Viagra. Femeia era in coma de 28 de zile si nu putea sa respire singura.
un copil de patru ani a fost internat la Spitalul de Urgenta pentru motivul ca se afla in coma alcoolica. ... Baiatul aflat in coma alcoolica traieste in mediul rural, iar declaratia mamei este geniala:
Politistul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde se afla in coma de gradul IV. ... "Pacientul se afla in stare foarte grava, in coma post-traumatica cu un hematom intracranian.
"La Spitalul Judetean Tulcea au fost aduse noua persoane ranite, din care patru in coma, intre acestea fiind un copil de cinci ani si o femeie cu fractura cervicala C 6 si C7.
google-analytics.com