Cautare

1150 de rezultate pentru "cojocaru paul" (7.29 secunde)
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
PSD considera ca primirea fostei judecatoare a Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, in PNL Botosani este un nou pas spre "Coalitia Basescu". ... Doina Federovici, sefa de campanie a PSD Botosani a declarat ca "Aspazia Cojocaru reprezinta votul care in 2012 a inclinat balanta.
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita. ... Paul vrea sa inteleaga ce s-a intamplat, iar pe masura ce analizeaza dovezile de atunci, devine tot mai convins ca tatal sau este nevinovat.
Daca nu din primul tur, cum este cazul primarului din Valu lui Traian (care, de altfel, nu are nici un contracandidat la momentul de fata), macar din turul doi - cum este cazul lui Gheorghe Cojocaru, candidatul PDL pentru Primaria Murfatlar, actualmente viceprimar al orasului mentionat si, nu in ultimul rand, finul primarului de Valu.
Constantin Cojocaru candideaza pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Poporului La Congresul Extraordinar al Partidului Poporului, dedicat pregatirii pentru alegerile locale, presedintele Constantin Cojocaru a acceptat propunerea facuta de catre mai multi membri ai conducerii de a candida la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.
Imi doresc ca mesajul meu de astazi sa va bucure inimile si sa ajunga in constiinta dumneavoastra, pentru ca ceea ce am trait duminica, 27 aprilie 2014 este de o insemnatate fara precedent in istoria de 2.000 de ani a Bisericii Catolice, care a celebrat ceremonia de canonizare a Papei Ioan al XXIII-lea si a Papei Ioan Paul al II-lea.
PSD a dat, ieri, viceprimar liberal la Murfatlar, parca pentru a face in ciuda primarului PDL George Cojocaru.
Paul Foleanu, unul dintre tinerii decisi sa candideze din partea PD pentru Primaria Mangalia este pus pe fapte mari, are un program solid care vizeaza dezvoltarea urbei sale.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. ... Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
Paul Farda, de 61 de ani, mecanic de ocazie, si concubina sa, Elena Chiliban, de 63 de ani, ambii din comuna olteana Brastavatu, au fost retinuti, in noaptea de 22 august, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Pentru ca si-a dus la bun sfarsit cele mai importante obiective, dar si pentru ca in ultimul timp a fost supus la presiuni psihice, George Cojocaru s-a retras din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB).
PIN, condus de Cozmin Gusa, a depus ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, o contestatie in cazul judecatoarei de la Curtea Constitutionala Aspazia Cojocaru, care a primit din partea CNSAS un verdict de necolaborare cu politia politica comunista, considerand decizia "nelegala si netemeinica".
Si pentru ca nu a respectat Legea 544/2002 de a depune o plangere administrativa in atentia Consiliului Local pentru a cere revocarea actului administrativ inainte de a apela la instanta, am invocat exceptia inadmisibilitatii, fapt pentru care Tribunalul a respins actiunea domunului Vladoi ca fiind nefondata", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Gheorghe Cojocaru, primarul orasului Murfatlar.
Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata. ... Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca.
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, se considera o victima a bataliei dintre palate si spune ca toate acuzele care i se aduc reprezinta doar un joc politic.
Inotatorul Paul Georgescu, care a reusit sa strabata inot Canalul Molokai din Hawaii (55,5 km), cu timpul de 13 ore si 6 minute, va sustine astazi o conferinta de presa.
google-analytics.com