Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (3.11 secunde)
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Cheryl Cole, Victoria Beckham, Abigail Clancy, Ilari Blasi, Alex Curran sau Noemi Lenoir sunt in topul celor mai BUNE femei de fotbalisti.
or, in arta se evita din principiu acest raport care produce dualitate si da impresia de echivoc. ... Casa Poporului cu Victoria Socialismului O intreb pe doamna Derer care i se pare cel mai urat loc din Bucuresti, iar raspunsul vine fara nici o ezitare:
Bulevardul Victoria Socialismului si Casa Republicii au fost rezultatul acestui tip de activitate urbana, care tintea sa sistematizeze si sa monumentalizeze orasele dezvoltate organic in Europa.
Absenta reprezentantilor PD de la intalnirea ce a avut loc luni seara la Palatul Victoria este justificata de democrati prin faptul ca o reuniune pe tema reducerii numarului secretarilor de stat nu avea sens, pentru ca raportul de forte al celor patru partide ale Coalitiei era deja stabilit in Guvern.
Vreau ca exemplul personal sa serveasca tuturor colegilor de Cabinet, pentru a trece peste considerente de ordin subiectiv si a continua restructurarea prin descentralizare", a spus Tariceanu. FOTO: Din Palatul Victoria pleaca secretarii de stat, raman muncitorii
Liderul PSD, senatorul Mircea Geoana, si-a exprimat ieri indignarea fata de faptul ca "un subiect vital pentru interesul cetateanului si pentru interesul national a devenit prizonierul unei lupte pe care as putea sa o numesc o intifaza politica politica intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria".
Centralele din cartierele Victoria II si Popa Sapca nu vor mai produce agent termic din aceasta iarna.
La 11 ianuarie, drumul pachetului de legi s-a blocat intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, cand CSAT l-a retrimis Guvernului neavizat, pentru ca legile nu fusesera avizate de Serviciile de informatii.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri, pentru aproximativ doua ore, la sedinta de guvern de la Palatul Victoria. Seful statului a declarat ca este nemultumit de nerespectarea unor angajamente ale Romaniei in relatiile externe, dar si de anumite "probleme interne".
Intalnire la Palatul Victoria Premierul Calin Popescu-Tariceanu, care acum este si ministru interimar de Externe, s-a intalnit ieri dupa-amiaza la Palatul Victoria cu fostul ministru de resort Mihai Ungureanu, pentru a se informa direct despre situatia la zi din cadrul Ministerului de Externe, seful Guvernului urmand sa aiba o intalnire consultativa cu secretarii de stat din MAE.
Conservatorii si Partidul Romania Mare au minimalizat insa victoria lui Traian Basescu. ... Cotidianul spaniol de stanga El Pais, cu un tiraj de circa jumatate de milion de exemplare, apreciaza ca victoria lui Traian Basescu nu reprezinta sfasitul crizei care a paralizat Romania in urma cu cinci luni.
Social-democratii "au facut carare" intre Cotroceni si Victoria, nehotarati inca asupra variantei din care ar avea mai mult de castigat. ... Incercare de troc si la Palatul Victoria Nici liberalii nu stau degeaba si-i curteaza asiduu pe social-democrati.
La Palatul Victoria s-au aflat toti liderii partidelor parlamentare, cu exceptia democratilor, care au anuntat ca nu vor onora invitatia primului ministru.
Parlamentul este un fel de "cotet in curtea Cotroceniului si a Palatului Victoria", considera presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.
Parlamentul este un fel de "cotet in curtea Cotroceniului si a Palatului Victoria", considera presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.
Buticul este detinut in acte de Victoria Asanache, dar intervin doua elemente care ne fac sa credem ca SRL-ul apartine, de fapt, familiei Geoana. Primul e legat de identitatea misterioasei Victoria Asanache, nimeni alta decat directoarea Fundatiei "Renasterea", cu alte cuvinte subalterna Mihaelei Geoana.
Victoria lui Eduard Finkelstain (PD-L) la Tecuci se prefigura inca din primul tur, cand obtinuse aproape 42% dintre voturile valabil exprimate. ... PNL a obtinut victoria in 10 primarii din judet, reusind sa devanseze celelalte formatiuni politice gratie succesului din comuna Vladesti.
Aceasta e intrebarea pe care si-o pune orice om care vrea sa inteleaga unde s-a gresit sau care a fost actiunea care a adus victoria.
Primarul ales al Capitalei, Sorin Oprescu, a avut o discutie de aproximativ o ora cu premierul Tariceanu, marti, la Palatul Victoria, pe marginea proiectelor de dezvoltare a Bucurestiului, premierul exprimandu-si intentia de a organiza o intrevedere similara si cu primarii de sector.
google-analytics.com