Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (3.44 secunde)
De altfel, acestea sunt in topul restantelor, urmate de restantele la creditele pe card, dupa care urmeaza creditele pentru locuinte.
Referindu-se la creditul de consum si rata de economisire Isarescu a spus ca "la nivelul Romaniei creditul de consum este de 4% pe total sistem, iar in Statele Unite numai la imprumuturile pe card creditul de consum reprezinta 60%.
In ceea ce priveste creditul de consum, Isarescu a spus ca, in Romania, nivelul este de doar 4% pe total sistem, in vreme ce in Statele Unite doar la imprumuturile pe card creditul de consum reprezinta 60%.
"ATM-urile BRD vor fi deci disponibile, incepind de vineri, inclusiv pe durata week-end-ului, iar clientii vor avea acces la banii de pe card.
Peste 5 milioane de romani isi iau salariile pe card In Romania exista in prezent peste 6,3 milioane de carduri, din care circa 80% sunt carduri active pentru salarii.
- ieri) cind ne-am scos salariile de pe card ca intr-adevar s-au tinut de cuvint si ne-au dat doar 20% din salariu, adica jumatate din avans", afirma Dumitru Drimbu, presedintele Sindicatului Mecanicilor de Locomotiva din Depoul CFR Galati.
Prima tranzactie pe un POS al bancii s-a inregistrat la ora 0,00 si a fost in valoare de 21 lei noi, pe un card BCR VISA.
In aceste conditii, ieri a fost lansat serviciul on-line eTRANZACT, care este un serviciu pentru plata cu card bancar, prin Internet, a facturilor proforma trimise pe e-mail clientilor.
Conform unor surse oficiale, Uniunea Nationala a Patronatului Roman a propus inlocuirea tichetelor de masa si introducerea unui sistem de plata pe card pentru sumele echivalente valorii acestora.
caseta Patronatele propun inlocuirea tichetelor de masa cu carduri Uniunea Nationala a Patronatului Roman a propus inlocuirea tichetelor de masa si introducerea unui sistem de plata pe card pentru sumele echivalente valorii acestora, a declarat Marian Petre Milut, presedintele acestei confederatii patronale.
Peste 50% din banii cheltuiti pe card de straini in tara noastra, mai precis 12,6 milioane de euro, au ajuns in conturile proprietarilor de hoteluri si moteluri.
In ceea ce priveste valoarea maxima de restante la un credit, directorul Biroului de Credit a declarat ca β€žin dolari maximul este de 198.000, cu intarzieri de peste 180 de zile, in lei este de 480.000 lei noi, un credit din 2002, iar in euro de 133.000, pentru un credit pe card acordat in 1999β€œ.
Noroc ca am avut pe card citeva zeci de milioane de lei ramase de la banca, ca altfel cu salariul asta...β€œ, a declarat directorul DGFP Dolj, care in felul acesta a dat de inteles ca este de acord cu revendicarile salariale ale functionarilor din institutie.
Printre obiectivele aprobate de structura de conducere a UNPR este introducerea unui card de membru, care sa ofere detinatorului anumite avantaje din partea firmelor afiliate.
Trebuie spus ca modificarea comisioanelor se va aplica numai creditelor aprobate din 3 ianuarie 2006, cu exceptia creditelor ipotecare si a creditelor pe card.
Pentru cumparaturile cu card, bonurile fiscale emise de aparatele de marcat electronice vor putea fi decontate ca si cheltuieli in contabilitate, fara sa mai fie necesara factura fiscala.
Solutia - Smart card In aprilie 2005, BCR a fost prima institutie de credit care a acceptat carduri cu cip pe piata romaneasca, iar in urma cu patru luni, Procredit Bank Romania a devenit primul emitent al unor astfel de instrumente de plata.
Prin acest serviciu este pus la dispozitia consumatorului un card care faciliteaza inregistrarea tranzactiei direct la pompele Rompetrol. Decontarea carburantului se face lunar, pentru alimentarile din luna precedenta, pe baza unei facturi.
Clientul va beneficia gratuit de un card de debit atasat liniei de credit precum si de o conventie de plati facturi si rambursare credit prin ATM.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
google-analytics.com