Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (3.50 secunde)
In plus, mai este nevoie de un card si un cont la banca ce ofera servicii prin Internet. ... Media lunara a tranzactiilor pe card din Romania este de 2-3 tranzactii.
Conform proiectului de regulament, bancile vor fi obligate sa furnizeze, periodic, detinatorului de card, conform contractului sau la cererea acestuia, informatii referitoare la tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentului de plata electronica si/sau informatii privind situatia contului aferent.
Persoanele care platesc cu cardul cumparaturile efectuate in magazine va trebui sa se legitimeze cu un act de identitate si sa fie atente cind semneaza chitanta emisa de terminalul electronic pentru ca semnatura va fi comparata cu cea de pe card.
Informatiile cerute pentru angajare servesc apoi la "furtul identitatii", utilizate fiind pentru obtinerea ulterioara a unui card.
Plata pensiei se poate realiza prin mandat postal, cont curent sau cont de card, in conditiile negociate de Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS) cu Posta Romana sau cu bancile.
Astfel, la societatea oradeana SC Emir Usi Metalice SRL Oradea, comisarii au depistat 5 facturi provenite de la SC Parking Card SRL Oradea, facturi a caror valoare se ridica la circa 1,5 miliarde de lei vechi.
Clientii care au platit cu numerar, card bancar sau card "Fill&Go Personal" au adunat pe durata acestei promotii puncte care s-au transformat la final in premii.
Pachetul "Turist BCR" include un credit de calatorie, un certificat de asigurare de viata, asigurare medicala pentru strainatate si un card de debit.
Pe langa aceste forme de creditare, cei de la Cetelem si Flanco ofera si un card de credit co-branded, sub sigla Mastercard. ... Comisionul este zero pentru plata cu acest card la comercianti.
Ce nu au stiut ei este ca respectivul card este valabil doar pentru turisti. ... Romanii care se duc sa lucreze in strainatate nu au nevoie de card european.
Fermierii ar trebui insa sa stie ca pot opta pentru varianta cont de card. ... Vom lua in considerare si conturile de card", a mai spus Dragancea.
Una dintre facilitatile suplimentare oferite este atasarea unui card de tip Kid Card, care le permite posesorilor sa beneficieze de disconturi la cumpararea de produse si servicii de la comerciantii cu care banca are semnate conventii de colaborare in acest sens.
In anul 1967 paisprezece banci au fuzionat si au format Interbank Card Association, organizatie ce a emis un singur tip de card utilizabil de catre toci clientii bancilor individuale.
Dupa ce ati trimis toate aceste acte ofiterului de credit de la banca straina, acesta va stabili modalitatea de transmitere a banilor, cel mai probabil intr-un cont al unei banci partenere din tara sau direct pe card.
Pentru ca platile sa fie cat mai rapide, MasterCard a renuntat chiar la suportul card si a adoptat modalitati de plata inventive, precum plata cu ceasul, cu cheile, bratari sau telefoane mobile dotate cu noua tehnologie contactless PayPass.
La promotie pot participa conducatorii auto care alimenteaza si platesc cash sau folosesc carduri bancare, carduri Fill&Go Personal si Fill&Go Credit, cu exceptia celor din flotele care alimenteaza cu bonuri valorice Rompetrol, card Fill&Go Business Rompetrol sau inel Fill&Go Business Rompetrol.
Casa de Economii si Consemnatiuni si-a schimbat denumirea in CEC Bank, a adoptat o noua imagine si a lansat un serviciu de internet banking, un card, trei produse pentru accesarea fondurilor europene si vrea sa ofere in curand si un credit ipotecar pentru locuinte, a spus marti presedintele bancii.Noua sigla a bancii infiintate in 1864 este o frunza de stejar, care renaste an de an, iar scutul din sigla CEC Bank semnifica siguranta si protectie.
"Indicele mediu al comisioanelor percepute de bancile românesti pentru retragerea de numerar de la bancomatele proprii este de 0,91%", se arata în studiul mai sus-mentionat, care precizeaza ca la limita superioara se situeaza o unitate bancara ce percepe o taxa de 2% (minimum 7 lei) pentru retragerea de numerar.  Lipsa de fidelitate se taxeaza considerabil  În cazul în care aveti un card de credit si planuiti sa retrageti bani de pe el de la ATM-urile altor banci decât ale celei emitente, veti scoate din buzunar un comision mai mare deoarece operatiunea presupune niste costuri suplimentare pentru institutiile financiare implicate.
Acesta a explicat ca între operatiunile care se pot efectua la Agentia 24H se numara retrageri si depuneri de numerar, schimb valutar în numerar si în cont, plata facturilor cu numerar, cu card si din cont, transferuri intra si interbancare.
• 65% dintre romanii care utilizeaza servicii bancare au un cont curent (inclusiv card de salariu), 35% au un card de credit, 22% au un cont de economii, in timp ce 16% au luat un credit pentru nevoi personale;
google-analytics.com