Cautare

307 de rezultate pentru "close card" (2.77 secunde)
Premiile vor fi platite clientului prin alimentarea contului de card. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card. ... Pentru perioada Sarbatorilor Pascale, si Credit Europe Bank pregateste o campanie speciala pentru persoanele care vor dori sa aplice pentru un card de credit.
Cand utilizati un card bancar in strainatate, aveti grija la comisioane. ... Oricine calatoreste in strainatate poate spune ca este foarte bine sa ai si bani lichizi, dar si un card de debit sau de credit, pe care sa-l folositi pentru cumparaturi.
• Este foarte simplu sa selectam, atunci cand publicam ceva, optiunea "public" - adica mesajele vor vazute de oricine, "friends only", sau chiar mesaje destinate numai unor anumiti prieteni, din lista "close friends".
Dintre filmele sale celebre reamintim Iisus din Nazaret, Otello, Hamlet (1992, cu Mel Gibson si Glen Close) sau La ceai cu Musolini.
Multi dintre acestia sunt obisnuitii unor emisiuni de televiziune cum ar fi Ancient Aliens si Hangar 1, pe History Channel, in Alien Mysteries and Close Encounters, de pe Discovery Channel, sau in Monsters and Mysteries, pe canalul Destination America.
Senatorul Adriana Ticau detine un depozit in euro, deschis in 2002, de 60.944,03 euro, un card in euro deschis in 2000, de 8.702,95 euro, un card in dolari, deschis in 1998, de 48,97 dolari, si un card in lei, deschis in 2001, cu 112,93 lei.
Un card de mobilitate europeana pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani a fost lansat ieri la Craiova. ... Totodata, Stan a adaugat si faptul ca acest card, valabil pe o perioada de doi ani, reprezinta un avantaj pentru bursierii care pleaca in strainatate.
"Posesorii de card Visa care il utilizeaza cel putin o data pentru cumparaturi, in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2006, vor primi un card razuibil care le poate aduce 100 de euro", au declarat surse din BRD.
"Inital vor fi eliberate certificate provizorii pentru cei care pleaca in primele zile ale lunii ianuarie, deoarece, abia dupa aderarea Romaniei, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) va primi de la Bruxelles numarul european de identificare, care trebuie inscris obligatoriu pe card", a precizat ec.
Investitorii care detin unitati la fondurile mutuale de investitii sau cei care vor sa isi plaseze banii in acest fel vor putea face imprumut in banca mai lesne in momentul in care mecanismul retragerii de pe card a unei sume echivalente cu 70% din capitalul investit va fi definitivat.
Alte banci, printre care Banca Transilvania sau CEC-ul au anuntat ca vor accepta in curand noile carduri cu cip, care sunt mai sigure decat un card clasic si permit utilizatorilor sa beneficieze de mai multe servicii bancare, printre care si noua tehnologie de plati rapide tip contactless, doar cu aratarea cardului, fara semnarea vreunei chitante sau introducerea codului PIN.
Pentru a plati factura Distrigaz Sud prin bancomatele BCR, clientul posesor de card trebuie sa incheie cu banca o conventie de prestari servicii bancare. Posesorul unui card poate plati, in baza aceleiasi conventii, si facturile pentru alte persoane, chiar daca locuiesc in alta localitate, se spune in comunicat.
Conditia este, in ambele cazuri, existenta unui card si, de la caz la caz, incheierea unor conventii cu banca sau institutia careia ii este destinata plata.
Tranzactia se face, in limita sumei existente pe card, fara sa fie nevoie de returnarea banilor. ... BRD are "VISA Electron" care este un card de debit destinat platilor si retragerilor de numerar exclusiv pe teritoriul Romaniei.
BRD - Groupe Société Générale si GECAD ePayment au lansat saptamâna aceasta BRD ePayment, un card creat special pentru clientii magazinelor on line. Emis sub însemnele Mastercard, cardul permite efectuarea tuturor operatiunilor specifice unui card de debit.
Posta Romana, operatorul roman de servicii postale, si Advance Payment Solution Ltd (APS), liderul european in furnizarea cardurilor de tip prepaid, au incheiat un parteneriat pentru a lansa in tara noastra primul card prepaid de plata pentru uz general.
"Avantajul unor astfel de carduri de clienti de top este acela ca limita maxima la descoperit de card este de 30.000 de euro. ... Card negru la englezi Daca la romani nu au aparut decat cardurile Gold (aur) si cele Platinum (platina), englezii au inventat o treapta superioara:
Asta inseamna ca mai bine de jumatate dintre romani detin si folosesc un card. Cu toate acestea, mai mult de jumatate dintre romanii care au cel putin un card bancar dau fuga la bancomat, retrag banii din salariu si apoi merg la cumparaturi sau isi achita facturile.
Acestea din urma sunt beneficiare ale unui wild-card din partea organizatorilor. A patra olteanca este Elena Camelia Hristea din Bals, care, de asemenea, a primit un wild-card.
Liderul incontestabil pe piata memoriilor, Samsung, a anuntat ca a reusit sa produca unui card de memorie microSD a carui capacitate atinge 8 GB. Este un record in domeniu atingerea acestei capacitati pe o suprafata de patru ori mai mica de cat cea a unui card normal SD.
google-analytics.com