Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (3.74 secunde)
Evenimentul Zilei publica articolul "Dileme in Senat la declararea averilor. Contractele cu statul ii dau lui Voiculescu batai de cap", pe care il puteti citi in continuare.
Publicistul Octavian Andronic publica pe AmosNews stenograma dialogului Basescu - Sarkozy de la Lisabona, pe care o puteti citi in continuare.
HotNews informeaza: "24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane. Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi:
Ziua Unirii Principatelor Romane va fi marcata, luni, la Cluj-Napoca, printr-o suita de manifestari dedicate marelui eveniment de la 24 ianuarie 1859.
Libertatea informeaza ca tanara langa care a dansat, in ultimii 5 ani, presedintele Traian Basescu, la Hora Unirii de la Iasi, se numeste Maricica Astefanei.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Suntem deja in epoca post-Basescu", pe care il puteti citi in continuare. • Traian nu gaseste succesori capabili sa-i duca regimul mai departe.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Roxana Iordache (foto) publica pe blog articolul "TRIUMFALISM RUPT DE REALITATE SI TIGANIE LA PD-L", pe care il puteti citi in continuare.
Primariile din Gorj au strans cureaua cat au putut pentru a cheltui cat mai putini bani cu deszapezirea localitatilor. Iarna grea a afectat insa bugetele si asa firave ale principalelor orase din judetul Gorj.
Romania Libera publica un articol de Dan Cristian Turturica, intitulat "De ce se teme PSD", din care puteti citi in continuare prima parte.
Romania Libera informeaza: Wikileaks: Vadim Tudor, un clovn; Gigi Becali este inteligent, dar nesofisticat. O telegrama a ambasadei SUA din 2010 cu titlul "Extrema-dreapta din Romania:
Dumitru Viezure, seful Administratiei Parcurilor din Targu Jiu, a inceput sa vopseasca singur mobilierul din parcurile din municipiu, intrucat nu are posibilitatea sa angajeze un vopsitor.
MEDIAFAX informeaza: Botis si-ar putea da demisia din cauza implicarii sotiei intr-un proiect finantat din bani de la UE.
Adrian Nastase publica in Jurnalul National articolul "Traian Basescu se plagiaza pe el insusi. Cand esti in deriva aduci in fata publicului ceva ce odinioara umplea cortul", pe care il puteti citi in continuare.
HotNews informeaza: Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. Un deputat independent (fost PSD, fost PNL) sutinut de USL;
HotNews informeaza: Din partea PNTCD, la scaunul de primar, candideaza sindicalistul si folcloristul Doru Dancus.
Octavian STIREANU publica in Azi articolul: "Tocul, geanta si Mertanul", pe care il puteti citi in continuare. Titlul are doar o simpla potrivire la iambi si trohei cu piesa "Blonda, chiorul si piticul" si nicio alta legatura.
Inpolitics informeaza :Dan Voiculescu:
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul Boala lui Erostrat, pe care il puteti citi in continuare. "Sindromul maiestate". Nu-mi imaginam cand am dat acest titlu editorialului de marti ca T.
DeCeNews publica articolul Basistii care vor sa trecem Prutul, cati bani dau pe Basarabia ? (Autor: Val Valcu) Cred ca dl.
google-analytics.com