Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (5.67 secunde)
Octavian Stireanu decripteaza mesajul ofertelor otravite transmise de Traian Basescu: este, de fapt, un mesaj al dramaticei sale izolari. Presedintele actual se afla precum intr-un tarc, fata de care, practic, intreaga societate a instituit o blocada.
L-am cunoscut pe Remus Cernea in urma cu mai multi ani, cand participa la targurile de carte din Capitala. La acea vreme, conducea Societatea Culturala Noesis, aparuta la initiativa sa, si prezentam CD-urile multimedia pe care le edita.
Scena politica s-ar putea confrunta, curand, cu aparitia unui nou partid care sa adune nemultumitii din partidele adversare ale lui Traian Basescu si PD-L.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics un articol intitulat 'Nastase:
Inpolitics publica un articol intitulat "Planul B: Basescu, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a zecea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Cele mai recente fapte de politica externa ale guvernului turc sugereaza o intoarcere catre est a Turciei.
Inpolitics publica articolul "De ce e restructurarea guvernului doar o cacealma de imagine", pe care il puteti citi in continuare.
Se scufunda: Basescu paraseste corabia PD-L Inpolitics publica articolul "Planul B: Traian, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare.
National publica articolul "Vechiul si noul s-au confruntat, ieri, in PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'De cea mai mare atentie beneficiaza filialele conduse de vechi lideri locali puternici - aflati, in cele mai multe dintre cazuri, pe lista neagra a actualului sef national.
Nemultumirile botosanenilor, in special ale salariatilor bugetari, dau in clocot. Disponibilizarile anuntate in multe institutii, diminuarea salariilor, majorarile de preturi pe fondul modificarii TVA-ului sunt principalele motive care i-au adus pe botosaneni la capatul rabdarii.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul "Si totusi, de mana a doua!", pe care il puteti citi in continuare.
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu "Este Traian Basescu un subiect tabu?", postat pe siteul www.sroscas.ro si pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul PSD Ioan Mang a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "'Prioritatile' Guvernului si prioritatile romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Convocare la o umilinta in plus", pe care il puteti citi in continuare.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
Lelia Munteanu (foto) publica in Gandul articolul "La fumul urlator", pe care il puteti citi in continuare. 'Intr-o dimineata fierbinte de decembrie, pe trotuarul proaspat samponat din fata Zenaco (Zambia National Commercial Bank) din centrul Lusakai, a picat din cer un batranel artagos.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
google-analytics.com